BERBEC
21 martie - 20 aprilie
Anul 2008 pentru Berbeci va reprezenta o perioada de acumulari si consolidari, cand toate proiectele se vor aseza incet, pas cu pas, dar sigur. Este un an norocos fata de cei anteriori, mai ales pentru acei nat
BERBEC
21 martie - 20 aprilie
Anul 2008 pentru Berbeci va reprezenta o perioada de acumulari si consolidari, cand toate proiectele se vor aseza incet, pas cu pas, dar sigur. Este un an norocos fata de cei anteriori, mai ales pentru acei nativi angajati in proiecte indraznete, care tintesc, indeosebi in plan professional, pozitii inalte, nesperate. Trebuie sa fiti bine ancorati in realitate, cu simt practic mai puternic ca de obicei, si sa stati cu un ochi atintit mereu spre viitor, pentru ca de data aceasta, ceea ce veti intreprinde va avea repercusiuni pana in anul 2010. Se deschide o perioada pregatitoare pentru urmatorii doi ani, cand veti culege roadele maxime, si care incepe sa se contureze chiar de acum. Atentionam ca schimbarile revolutionare in cariera ca si in alte domenii importante din viata dvs. nu sunt total lipsite de risc pana in data de 31 ianuarie 2008, din cauza grabei cu care puteti lua unele decizii sau a unei logici deficitare in abordarea situatiilor. In perioada februarie si pana la sfarsitul lui aprilie situatia se schimba radical, deseori putand fi uimiti de "norocul chior" cu care va intalniti la tot pasul. "Pasii" corecti facuti in trecut acum dau roade. Sunt posibile castiguri banesti, dvs. deveniti mult mai generosi ca de obicei, mai ales ca, in familie, incepe sa se instaureze pacea, linistea, armonia. Fericire aveti si din partea parintilor sau a celor mai in varsta din familie, nelinistile din partea lor dispar, fiind posibil ca ei sa faca un pas spre impacare, spre reasezarea relatiilor pe un fagas de normalitate, astfel ca, o sursa veche de suparare si ingrijorare sa dispara din sufletul dvs. Va castigati astfel o libertate de "miscare" ce va va aduce noroc si sub aspectul vietii dvs. intime, care se va derula cu maxima intensitate intre 10 mai si 10 septembrie. Aceasta este perioada ce poate fi marcata de un alt sens al religiozitatii si spiritualitatii dvs., cand se pot implini dorinte vechi, nespuse si nemaisperate, din sufletul dvs. izvorand numai rugaciuni de multumire. La ce trebuie sa fiti atenti pana la jumatatea anului 2008, este atitudinea dvs. sanguina in fata tuturor provocarilor, care poate conduce spre stari depresive sau cel putin negativiste in fata celui mai neinsemnat esec. Sanatatea nu va crea mari probleme, chiar cu mici exceptii, va veti simti mai bine decat in anii precedenti.
TAUR
21 aprilie - 21 mai
Fermi pe pozitie, incapatanati, dar practici in acelasi timp, Taurii vor experimenta toate posibilitatile pentru a-si pastra optimismul necesar in a face fata celor mai puternice provocari ale destinului, pentru a ramane sau a se aseza in top in pofida oricaror adversitati. Iar provocarile nu vor lipsi, 2008 fiind un an al schimbarilor profunde, deseori cu caracter marcant agresiv. Solutiile vin insa, cu atat mai repede cu cat va concentrati sa va intelegeti propria spiritualitate, conectandu-va direct abilitatile de acceptare a profundelor transformari de mentalitate ce se impun. Prioritara ramane pe tot parcursul anului dorinta de imbunatatire a situatiei financiare, din considerente ce devin tot mai presante de la zi la zi. Este poate pentru prima data in viata dvs. cand vi se pare ca nu norocul va va scoate din impas, ci prin mobilizarea propriilor forte, organizandu-va metodic fiecare miscare (obositor pentru firea Taurilor), amplificand abilitatile perceptive, si nu in ultimul rand, cantarind cu atentie inainte de a lua vreo decizie. Toate acestea vin pe un tonus psihic obosit de asteptare, rabdarea si echilibrul emotional fiind incordate la maximum. Dar "corida" a inceput, si toata lumea stie ca Taurii nu mai pot fi opriti. Calatoriile in strainatate, afacerile, propunerile venite din aceeasi parte sunt solutii viabile de progres sub multe aspecte, dupa data de 3 mai fiind favorizate schimbarile de domiciliu pe alte coordonate ale lumii. Marele dvs. atu este intelepciunea, cea care odata impartasita unor persoane speciale, ce rezoneaza pe aceeasi lungime de unda cu dvs., reusesc sa va calauzeasca pasii spre domenii de activitate inedite. Viata va obliga la abordarea altor strategii de valorificare a talentului dvs. nativ. Va inscrieti la cursuri de specializare, atestare etc. La inceputul lui mai, in august, poate si in septembrie 2008, apar crize financiare severe, din care iesiti mai ales cu ajutorul partenerului de viata. In luna ianuarie, atentie la evolutia vietii de cuplu! Este o perioada cand partenerul devine mai refractar, putin egoist si ipocrit, cand e vorba de implicarea in problemele dvs. Sanatatea este destul de fragila, durerile in piept sau in spate, junghiurile trebuie luate in serios.
GEMENI
22 mai - 21 iunie
Pe plan profesional, in primul trimestru, aveti un tranzit astral favorabil, ce se concretizeaza prin rapida capacitate de montare si remontare in fata oportunitatilor ori a situatiilor contradictorii, concentrati fiind pe refacerea situatiei financiare. Veti excela in inventivitate, vivacitate si inteligenta in activitatile practice si intelectuale. Descoperiti avantajul ludicului in viata destul de dura pe care trebuie s-o duca fiecare, si momentele cele mai dificile vor fi depasite cu amuzament, luand totul ca pe o joaca. Veti vedea ca jocul si amuzamentul dau un farmec in plus succesului, indiferent cat de greu l-ati obtinut, dar va si stimuleaza si va angajeaza in plus. Pe la sfarsitul verii si inceputul toamnei, veti trai o deconectare, o relaxare a ambitiilor si a efortului mental, astfel ca inevitabilele obstacole pot lovi din plin. Dar, nu se stie cum tocmai aceasta stare poate deveni o rampa de lansare spre noi reusite dupa o perioada de refacere a fortelor. Pe la sfarsitul anului veti fi cuprinsi de ambitii devorante, in pofida rumorilor concertate ale unei audiente extrem de critice, dar dvs. trebuie sa continuati drumul, cu toate conflictele care se pot genera. Relatiile personale vor avea de suferit putin la inceputul lui 2008 pana la sfarsitul lui februarie, dar atat timp cat nu e vina dvs, trebuie sa va resemnati, asteptand restabilirea eminenta a normalitatii. In dragoste, sunteti tentati sa explorati toate cotloanele placerii, lasandu-va prada senzualitatii dvs. Sunt mari sanse sa va indragostiti pana la jumatatea anului, apoi cei aflati in relatii de cuplu sa-si consolideze sentimentele, prin innoirea capacitatii de dialog si manifestarea unei mai mari tolerante. Pe la sfarsitul anului, toti Gemenii se vor "imbaia" intr-o mare de senzualitate si tandrete, valorificand in mod special fidelitatea si stabilitatea relatiilor de cuplu. Gemenii, in anul 2008, trebuie sa se ingrijeasca sa nu ricidiveze mai vechile lor probleme: disfunctiile metabolice pe fond hormonal si eventualele discopatii.
RAC
22 iunie - 21 iulie
In primul trimestru al anului, nu vor fi putine situatiile cand va vor fi solicitate la maximum talentele cu care reusiti sa uimiti asistenta, si veti fi recompensat moral, dar si cu premii banesti substantiale. Cei care trec printr-un nefericit somaj sau printr-o stare grea financiara nu trebuie sa dispere, ci sa-si concentreze fortele spre gasirea unei solutii salvatoare care exista cu siguranta. Forta dvs. de convingere functioneaza la cote maxime, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. In al doilea trimestru al anului, proiectele mari profesionale la care, candva, ati renuntat a va mai gandi, vor reveni pe tapet, impreuna cu o stare de entuziasm si speranta cand va este permisa fortarea destinului, a norocului sub toate aspectele ce va intereseaza. Sunteti ajutati de o efervescenta ideatica, de o vointa puternica si de motivatii pozitive. Daca se impune sau se iveste posibilitatea unei schimbari de "macaz" in viata profesionala si inceperea unor noi afaceri, nu ezitati sa le dati curs, chiar daca unele persoane din anturaj se arata sceptice fata de posibilitatile de reusita. Prin toamna optimismul dvs. este la cote maxime, dar si periculoase, deci se pune problema ponderarii tendintelor de agresivitate care pot aparea intempestiv, si transforma o situatie favorabila intr-una critica. Iar ca sa nu aveti batai de cap, este bine sa evitati a lua decizii irevocabile in aceasta perioada. La sfarsitul anului nu veti avea un drum tocmai usor, comod, mai ales ca nu veti mai primi acea mana de ajutor meritata si de care aveti nevoie pentru a va promova noile idei. In dragoste, se pot observa pulsiuni afective care va aduc mana in mana cu persoana iubita, anuntandu-se efuziuni sentimentale ca in adolescenta. In trimestrul al doilea pot sa apara rupturi ale unor relatii pe care contati candva, mai ales la cei casatoriti, nelipsind tentatiile spre o noua si mai proaspata aventura. Prin toamna, sunt posibile reactii spontane, mai putin controlate, care sa va conduca spre alegeri putin inspirate. Va permiteti o libertate amoroasa cam inconstienta, dar spre sfarsitul anului, relatiile de cuplu vor avea sansa consolidarii, fara a se renunta insa la tentatiile unor aventuri de un sezon. Dupa o calatorie pe care o veti face in luna august, va puteti trezi chiar cu promisiuni de casatorie daca nu cu un contract in toata legea. O schimbare de look majora poate fi cel mai bun medicament pentru starile de epuizare sau depresive.
LEU
23 iulie - 22 august
Sunt prezente mari sanse sub aspect profesional, mai ales in prima parte a anului, de a va consolida statutul, iar daca se iveste ocazia nu manifestati retineri sa plusati pentru o marire de salariu. Sunt mari sanse de izbanda. La Lei, sunt iminente cresterile salariale, sau ale averii mobiliare si imobiliare, in perioada iunie-august si din nou in noiembrie. Evident ca si dvs. nu ati stat degeaba anul trecut, acestea fiind, poate, o urmare a eforturilor depuse atunci. In al doilea trimestru, vor aparea ceva complicatii la locul de munca sau poate cu sefii, daca desecretizati intentia de a migra spre castiguri mai mari. Leii in general sunt incomozi, dar par de neinlocuit. Nu va speriati de posibilele sincope financiare, sunt stari tranzitorii, care se vor remedia relativ usor, aproape fara sa faceti efort. Consumul nervos va fi mare, dar prosperitatea sigura. Fara putina sperietura si transpiratie nimeni nu castiga nimic. Pe la mijlocul anului veti putea risca ceva mai mult, fiind atrasi de activitatile originale, noi, chiar de pionierat. Angajarea pe un asemenea drum va va aduce o multime de admiratori, lucru iubit foarte mult de Lei, dar urmarile s-ar putea sa fie mai putin placute, riscul de a esua nefiind exclus. Daca va ponderati inclinatia spre activitati riscante, aveti parte de o continuare a liniei progresului profesional, cu conditia sa va miscati repede cu o mare flexibilitate in gandire si in adaptare. Intuitia nu este de partea dvs., de aceea incercati sa va regasiti echilibrul concentrandu-va doar pe activitatile ce se dovedesc a va aduce stabilitate si siguranta in mod cert. Vigilenta trebuie sporita la maximum si veti avea satisfactiile pe care le visati. In dragoste, riscati sa va impuneti o atitudine destul de combativa tocmai cand trebuie sa fiti mai rezervat, sa lasati lucrurile sa cada de la sine. Aceasta politica va fi mai buna decat orice alta alegere ati face dvs. Cei casatoriti vor negocia continuarea relatiei in termeni amiabili, iar cei necasatoriti vor fi indemnati de pasionalitate spre alegeri precipitate, mai tarziu parandu-le rau. In al treilea trimestru, se arata o acalmie generala, cerul fiind degajat, nici o conjunctura nu va umbri viata dvs. amoroasa. Nu riscati sa deveniti asceti, sau sa dezvoltati sentimentalisme gratuite. La sfarsitul anului, viata de cuplu va fi favorizata, detasandu-se ca o prioritate a vietii personale. Partenerul poate sa va surprinda cu un statut necunosut dvs., cel de parinte. Va asumati responsabilitatea? La aproape toti Leii pana in 40 de ani migrenele sunt la ordinea zilei.
FECIOARa
23 august - 21 septembrie
Cu toate ca trendul anului 2008 este unul fluctuant, in primul trimestru, aveti succes in tot ce intreprindeti, cu unele intermitente scurte, care nu va vor afecta increderea in sine sau stabilitatea financiara. Cei aflati in cautarea unui unui loc de munca isi vor rezolva in mod fericit si rapid problema, iar cei cu activitati in domeniul afacerilor ori in publicistica vor beneficia de spirit de observatie, de perspicacitate si de o capacitate de analiza absolut speciala, toate constituindu-se in adevarati aliati intru garantarea succesului. De asemenea, vor beneficia de inventivitate, iar in unele cazuri, chiar vor avea sansa de a transpune in practica idei de-a dreptul geniale. Dar ambitiile dvs. exagerate s-ar putea razbuna, prin grevarea aproape totala a timpului destinat altor activitati cotidiene. In aceasta perioada, daca va interesati de stiintele oculte sau de aspectele paranormale, puteti avea adevarate revelatii. Relatiile cu anturajul vor fi armonioase, agreabile per ansamblu, nefiind exclusa posibilitatea de a face o pasiune durabila pentru unul dintre colaboratori. In al treilea trimestru al anului veti avea mult de lucru, problemele se vor aglomera, dar totul se va depasi cu bine, gratie spiritului dvs. organizatoric deosebit. Feriti-va sa faceti diverse confidente, s-ar putea sa traiti destule dezamagiri din aceasta pricina. Mai problematic va fi sfarsitul de an, cand s-ar putea sa va imbatati de succesul de pana acum si sa stricati armonia si prestigiul obtinute, mai ales daca va lasati prada proverbialei dvs. impulsivitati. In dragoste, viata sentimentala se va stabiliza, gratie unui conjuncturi astrale favorabile, starea de echilibru, tandretea si o intima complicitate va bucura pe cei care traiesc in cuplu. In lunile de vara, din iunie pana in august, poate si septembrie senzualitatea Fecioarelor va fi la cote maxime, dar nu va aventurati in relatii complicate si periculoase. Veti fi totusi pretentiosi in relatiile de cuplu, neimpacandu-va cu mediocritatea si rutina. Sexual veti fi si mai exigenti, apreciind mai mult calitatea decat cantitatea. La sfarsitul anului, disensiunile din relatia amoroasa au drept cauza amestecul familiei sau stilul dvs. de munca. In privinta sanatatii, acum, efortul fizic intens si prelungit mareste riscul tulburarilor cardiovasculare.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.