Idee. Gazdele, Buffalo Sabres, si Pittsburgh Penguins au iesit afara pentru un joc din NHL, disputat pe arena echipei de fotbal american din localitate "Winter Classic" s-a numit in acest an intalnirea dintre Sabres si Penguins, partida care s-a juc
Idee. Gazdele, Buffalo Sabres, si Pittsburgh Penguins au iesit afara pentru un joc din NHL, disputat pe arena echipei de fotbal american din localitate "Winter Classic" s-a numit in acest an intalnirea dintre Sabres si Penguins, partida care s-a jucat in prima zi a noului an. Interesant este ca organizatorii au ales ca loc de disputare nu HSBC Arena, ci terenul formatiei de fotbal american Buffalo Bills. Ideea a picat foarte bine pentru curiosi, dar mai ales pentru fanii hocheiului, care, in mod normal, se inghesuiau pe cele 18.000 de locuri ale arenei acoperite. Drept dovada a dorintei de a fi prezenti la acest eveniment, nu mai putin de 41.000 de bilete s-au epuizat in doar o jumatate de ora de la punerea in vanzare, pe 18 septembrie. Mai mult, la ora partidei, in tribune s-au prezentat 71.217 de spectatori, un adevarat record pentru un meci din NHL. Si fanii au avut ce vedea, fie pe monitoarele gigant, fie din apropierea ghetii. Pe langa fulgii rari de zapada, care au cazut continuu, spectacolul s-a prelungit pana la loviturile de departajare. In final, "Pinguinii" s-au impus cu scorul general de 2-1. Acesta este cel de-al doilea meci disputat pe un teren in aer liber, precedentul eveniment petrecandu-se pe 22 noiembrie 2003. Atunci s-au intalnit Edmonton Oilers si Montreal Canadians, in fata a 57.167 de spectatori. Ca si acum, oaspetii s-au impus, dar cu 4-3.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.