Handbalistele Oltchim Ramnicu Valcea, care au jucat miercuri cu Viborg in deplasare, in Liga Campionilor, au ramas in aeroportul din Amsterdam, deoarece aeroportul din Otopeni este blocat din cauza ninsorii. "Stam in Olanda de ore bune, pentru ca av
Handbalistele Oltchim Ramnicu Valcea, care au jucat miercuri cu Viborg in deplasare, in Liga Campionilor, au ramas in aeroportul din Amsterdam, deoarece aeroportul din Otopeni este blocat din cauza ninsorii. "Stam in Olanda de ore bune, pentru ca avionul nostru nu decoleaza din cauza ca aeroportul din Otopeni este blocat din cauza ninsorilor. Fetele au dormit dupa meci doar doua ore, apoi am plecat spre tara. Asta ne lipsea, sa mai pierdem timpul pe aeroporturi, mai ales ca pe 8 ianuarie avem meci la Brasov. Nu stiu cand vom putea pleca", a declarat antrenorul Gheorghe Tadici. MASURI. Constantin Roibu, managerul general al Oltchim S.A., a comentat pentru Jurnalul National situatia handbalistelor pe care le sponsorizeaza: "Ma uit si eu la televizor si astept ca aeroportul din Otopeni sa fie redeschis". Constantin Roibu a mai spus ca "in cazul in care situatia nu se va rezolva rapid le vom inchiria fetelor camere la un hotel aflat in apropierea aeroportului. Deja li s-au rezervat locuri pentru a servi masa de pranz la un restaurant. Chiar daca nu se pune problema sa ne zgarcim la bani pentru a le caza o noapte in Amsterdam, normal ar fi ca TAROM, daca este o companie serioasa, sa rezolve inclusiv problema cazarii". Oltchim Rm. Valcea a castigat grupa D a Ligii Campionilor, dupa ce a invins miercuri seara, in deplasare, formatia daneza Viborg HK, cu scorul de 31-29 (20-16), in etapa a 5-a a competitiei. Oltchim mai are de disputat un singur meci din aceasta grupa, cu Buducnost, in deplasare, la 11 ianuarie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.