Ninsoarea de ultimele zile a afectat si traficul feroviar. Toate trenurile care vin si pleaca din Gara de Nord au intarzieri care pot depasi 400 de minute, dupa ce, in jurul pranzului, traficul feroviar fusese anulat in zona Capitalei. Directorul de
Ninsoarea de ultimele zile a afectat si traficul feroviar. Toate trenurile care vin si pleaca din Gara de Nord au intarzieri care pot depasi 400 de minute, dupa ce, in jurul pranzului, traficul feroviar fusese anulat in zona Capitalei. Directorul de exploatare al CFR Calatori, Valentin Dorobantu, declara joi dupa-amiaza, pentru Antena 3, ca exista o mare problema cu macazurile. Autoritatile au reusit, intre timp, sa deblocheze drumul spre Bucuresti.

CFR a mai anulat si cinci trenuri de calatori din cauza vremii nefavorabile, pe rutele Bucuresti - Brasov si Bucuresti - Timisoara, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

Au fost anulate trenurile:

- Rapid 11901 si 11902 Bucuresti - Brasov si retur
- Rapid 831 si 832 Bucuresti - Brasov si retur
- Intercity 595 Bucuresti - Timisoara


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.