Sex-appealul ajunge si in politica ruseasca. Vladimir Putin s-a plins de curind ca nu are suficiente femei frumoase in partidul sau, Rusia Unita, si le-a cerut colaboratorilor lui sa remedieze situatia. Imediat, oamenii presedintelui au recrutat mai multe fete sexy, ce vor candida pentru un loc in Duma de Stat (Camera inferioara a Parlamentului).

Printre ele se numara patru foste sportive care au pozat goale in reviste pentru barbati si Svetlana Zaharova, prima balerina de la Balsoi. Cea mai cunoscuta „achizitie" a Rusiei Unite este Svetlana Horkina - o fosta gimnasta in virsta de 28 de ani, care a stirnit un adevarat scandal in urma cu citiva ani, cind a pozat goala in „Playboy". „Am schimbat conceptiile oamenilor, e bine sa fii sexy", a explicat Horkina dupa sedinta foto. Celelalte celebritati devenite „fetele lui Putin" sint Svetlana Zhurova, fosta campioana olimpica la patinaj viteza, Alina Kabaieva, o tinara de doar 24 de ani, care a facut performanta in gimnastica ritmica, si Natalia Karpovich, fosta campioana la box. Toate au aparut dezbracate in reviste pentru barbati si sint cunoscute pentru aspectul fizic foarte atragator.

Nici Vladimir Putin nu e total strain de sedintele foto fara haine. In luna martie, el a fost pozat fara tricou, in timpul unei partide de pescuit in Siberia. Imaginile au facut furori printre femeile din Rusia. Oponentii lui Putin au afirmat insa ca „purtarea presedintelui devine tot mai irationala". (I.M.)

Iranul a arestat un suspect pentru zvonul referitor la o posibila asasinare a lui Putin: www.cotidianul.ro/select