O femeie in varsta de 36 de ani din Egipt a murit luni din cauza virusului H5N1 al grIpei aviare. Ea este cea de-a treia victima a virusului inalt patogen in decurs de mai putin de o saptamana, a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP. Acest nou
O femeie in varsta de 36 de ani din Egipt a murit luni din cauza virusului H5N1 al grIpei aviare. Ea este cea de-a treia victima a virusului inalt patogen in decurs de mai putin de o saptamana, a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP. Acest nou deces ridica la 18 numarul persoanelor care au murit de gripa aviara in Egipt de la aparitia virusului H5N1 in aceasta tara, in februarie 2006. In total, au fost infectate 43 de persoane, potrivit bilantului oficial. Femeia care a murit luni era originara din provincia Menufia, din Delta Nilului. Ea a decedat la spitalul din Menuf, unde fusese internata sambata cu febra foarte mare si dificultati respiratorii, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii, citat de agentia oficiala MENA. "Fusese in contact cu pasari infectate", a precizat purtatorul de cuvant. El a spus ca toti membrii familiei si persoanele care au fost in contact cu ea recent fac obiectul unei supravegheri medicale.

Medicii egipteni nu pot recunoaste simptomele gripei


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.