Din cauza zapezii, circulatia a fost intrerupta pe sase drumuri nationale si pe Autostrada Soarelui. Pe alte cateva zeci de drumuri se circula cu dificultate din cauza zapezii si a viscolului. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei
Din cauza zapezii, circulatia a fost intrerupta pe sase drumuri nationale si pe Autostrada Soarelui. Pe alte cateva zeci de drumuri se circula cu dificultate din cauza zapezii si a viscolului. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat joi ca raman inchise temporar circulatiei mai multe portiuni de drumuri nationale si Autostrada A2, in timp ce Vama Giurgiu este blocata. Autostrada Soarelui a fost inchisa in aceasta dimineata, incepand cu ora 5.30, pe tronsonul Bucuresti-Fetesti, din cauza ninsorii si a viscolului, care reduc vizibilitatea sub 10 metri, potrivit datelor furnizate de Comandamentul de Iarna din cadrul Ministerului Transporturilor. Comandamentul recomanda ca rute ocolitoare DN 3 Bucuresti - Lehliu si DN 3A Lehliu - Fetesti.

Tot in cusul noptii de miercuri s-a inchis circulatia si pe DN 38, prin hotararea Prefecturii Judetului Constanta, Politiei Rutiere Constanta, Sectiei de Drumuri Nationale Constanta. Potrivit ultimelor date transmise de Comandamentul de Iarna din cadrul Ministerului Transporturilor, traficul aerian si feroviar nu este afectat de ninsoare. Temperaturile vor scadea in zilele urmatoare, potrivit meteorologilor, incadrandu-se intre -4 si -20 de grade Celsius.

Codul Galben dat de meteorologi pentru Oltenia, Muntenia si Dobrogea va inceta in aceasta seara, la ora 22:00.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.