Primarul din Botosani, Catalin Flutur, a anuntat recent ca va candida pentru alegerile locale de anul acesta din partea formatiunii PD-L in cadrul careia a fost propus drept coordonator special. Amintim ca in anul 2004 acesta a plecat in cursa electo
Primarul din Botosani, Catalin Flutur, a anuntat recent ca va candida pentru alegerile locale de anul acesta din partea formatiunii PD-L in cadrul careia a fost propus drept coordonator special. Amintim ca in anul 2004 acesta a plecat in cursa electorala avand cel mai mic procent de incredere dintre candidati. Ajuns la final de mandat, Catalin Flutur este in ipostaza sa fie curtat de majoritatea partidelor inscrise in batalia pentru castigarea Primariei Botosani.
"Anul 2007 a fost o perioada cu foarte multa munca si satisfactii in acelasi timp pentru ca munca pe care am depus-o la primarie impreuna cu colegii din Consiliul Local s-a transpus in niste realizari marcabile in oras, nu putin observabile fata de alte perioade in tim. Intampinam sfarsitul de an cu inimile pline de bucurie si vrem sa impartim lucrul acesta. Eu sunt din punctul acesta de vedere un sensibil. Intotdeauna mi-a placut ca sarbatorile, mai ales cea de Craciun, sa le petrec in familie. Cand eram foarte mic asteptam sa primesc cadouri. Mi-a facut placere insa sa fac foarte multe cadouri. Dar, peste toate, e perioada anului cand te revezi cu cei dragi la mesele traditionale. E o perioada in care ma gandesc cu o afectiune deosebita catre familie pentru ca in restul anului nu am timp. E o perioada in care chiar simti ca traiesti", a declarat primarul Catalin Flutur.
Primarul botosanean Flutur spune ca nu a avut un model pentru activitatea de la primarie: "Nu m-am gandit la un model, tot ce fac fac din suflet, cu drag, din responsabilitate pentru ca am foarte mare responsabilitate prin votul primit. Daca cumva, in timp, as putea fi eu un model pentru cineva m-as bucura."
Pe de alta parte, Catalin Flutur este dezamagit ca nu a reusit sa coaguleze in jurul sau "lumea adevarata si reala". "Lumea politica s-a dovedit a fi o jungla pana la sfarsit. Un ideal cu care am plecat la drum s-a sfaramat in toata periaoda asta, dar mai ales in 2007. In administratie ar fi poate gradul de civilizatie scazut al celor care ar trebui sa aprecieze ce facem nu sa disturga. Ca reusita, centrul vechi. Faptul ca stim sigur ca va incepe reabilitarea lui, s-a facut licitatia. Apoi, acceptarea proiectului pentru zona de agrement, am primit 23 de miliarde de lei numai pentru proiectare. stim in proportie de 95 la suta ca va fi la Botosani o zona de agrement regionala la cele mai inalte standarde", a mai spus edilul botosanean
Despre candidatura sa la Primaria Botosani in anul 2008 si enventualele temeri, Catalin Flutur a declarat transant: "Daca plec cu frica la drum. nu realizez nimic. Nu mi-e frica de nimic!"


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.