Foarte multe cupluri se despart chiar inainte sau imediat dupa Revelion, sustin psihologii. Multe persoane aleg sa inceapa noul an singuri sau alaturi de alt partener. Specialistii sustin ca nici pentru cel care ia aceasta decizie nu este prea usor,
Foarte multe cupluri se despart chiar inainte sau imediat dupa Revelion, sustin psihologii. Multe persoane aleg sa inceapa noul an singuri sau alaturi de alt partener. Specialistii sustin ca nici pentru cel care ia aceasta decizie nu este prea usor, desi toata atentia este atrasa de cel care a fost parasit. Psihologii avertizeaza ca majoritatea celor care vor sa schimbe partenerul odata cu noul an incep sa simta remuscari si intra intr-o stare de depresie profunda. Daca sunteti in aceasta situatie, va oferim cateva sfaturi pe care ar trebui sa le cantariti inainte de o despartire, pentru a evita anxietatea provocata de acesta decizie de moment.

- A existat anul acesta sau in ultimul timp o schimbare majora in viata dumneavoastra? Mutarea din oras, schimbarea locului de munca sau o eventuala boala sunt factori care pot crea probleme relatiei sentimentale. Atunci cand suntem stresati din cauza locului de munca, din cauza unei probleme familiale sau orice alt fel de problema, exista tentatia de a proiecta aceste sentimente si asupra partenerului de viata. In acest fel, ajungem sa ne gandim imediat ca ne-ar fi mult mai bine daca am iesi din rela tie si am infrunta singuri restul problemelor. De fapt, este mai bine sa incercati sa rezolvati problemele, decat sa aruncati vina pe partener.

- Cat de fericit sunteti? O iubire ca in povesti, in care totul sa fie roz 24 de ore din 24, este numai o relatie ideala, dar, in realitate situatia este alta. Multi oameni incearca sa-si impuna sentimentul ca sunt satisfacuti de parteneri, pentru a evita eventuale certuri, dar aceasta situatie nu poate dura la nesfarsit. Cel mai bine este sa va fixati o limita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.