Inginerie. Primaria din Piatra Neamt da 50.000 de lei pe luna centrului de fotbal, dar banii sunt directionati catre echipa mare a Ceahlaului Centrul de copii si juniori al clubului Ceahlaul Piatra Neamt traieste pe picior mare. Primaria varsa 50.00
Inginerie. Primaria din Piatra Neamt da 50.000 de lei pe luna centrului de fotbal, dar banii sunt directionati catre echipa mare a Ceahlaului Centrul de copii si juniori al clubului Ceahlaul Piatra Neamt traieste pe picior mare. Primaria varsa 50.000 de lei lunar pentru cele aproximativ zece grupe de fotbal. Bani mai mult decat suficienti pentru a scoate jucatori de valoare, chiar pe banda rulanta. Lucrurile nu stau insa deloc asa. Centrul nu a produs, pana acum, niciun fotbalist care sa aiba valoare pentru Liga I. De ce? Intrucat cea mai mare parte a banilor se duce catre echipa de seniori a Ceahlaului. Cum? Doua echipe de copii si juniori au fost transformate in societate, Ceahlaul 05, in contul careia intra banii veniti de la primarie. De aici, acestia sunt redirectionati catre Ceahlaul Piatra Neamt, echipa din Liga I. Cu atat mai mare este nemultumirea fotbalistilor pusi pe liber la finalul campionatului de catre Gheorghe Stefan. "El spune ca nu mai are bani sa ne plateasca, dar noi stim mai bine cum stau lucrurile", a dezvaluit unul dintre acestia. Zece jucatori ai Ceahlaului pusi pe liber de catre "Pinalti" au de luat, conform contractelor, restante care se ridica la zeci de mii de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.