Amor la TV. Cristi si Adelina au venit impreuna la postul din Baneasa pentru a-si face declaratii de dragoste pe micul ecran Renuntare. Prezentatoarea stirilor sportive va mai lucra la postul din Baneasa doar pana in vara Vedeta Antenei 3, Adelina E
Amor la TV. Cristi si Adelina au venit impreuna la postul din Baneasa pentru a-si face declaratii de dragoste pe micul ecran Renuntare. Prezentatoarea stirilor sportive va mai lucra la postul din Baneasa doar pana in vara Vedeta Antenei 3, Adelina Elisei, si-a luat in serios responsabilitatile de viitoare sotie a fotbalistului Cristi Chivu. Desi nu a vrut sa renunte la cariera ei in televiziune, mai ales ca in felul acesta isi pastra, potrivit propriilor declaratii, "orgoliul intact", frumoasa moldoveanca a fost convinsa, in cele din urma, de logodnicul ei sa-si abandoneze ambitiile profesionale si sa se mute cu el in Italia. De altfel, acesta a profitat de vizita facuta in studiourile Antenei 3, cu o zi inainte de Revelion, si i-a anuntat pe sefii Adelinei ca logodnica lui va lucra doar in weekenduri pana in vara, iar dupa aceea va parasi definitiv pupitrul stirilor pentru a se muta cu el in Italia. Pentru a mai indulci un pic sacrificiul Adelinei, fotbalistul i-a facut, in premiera la TV, o declaratie de dragoste foarte generoasa. "Sunt norocos ca am langa mine o femeie care pune mult suflet in ceea ce face si are o cariera de succes. Imi transmite si mie toate aceste lucruri. Adelina este o fata deosebita care ma completeaza si alaturi de care vreau sa-mi petrec intreaga viata", a spus el incercand sa o convinga pe iubita lui ca a facut alegerea corecta. Prezentatoarea a ales un program de lucru de weekend, tocmai pentru ca in acele zile fundasul de la Inter Milano are meciuri si oricum nu ar putea fi impreuna. Adelina Elisei si Cristi Chivu s-au logodit la trei zile dupa terminarea turneului de calificare a nationalei Romaniei la Euro 2008 si la doar sase luni de cand s-au intalnit prima data. Spionati la piata de concurenta Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3 a fost surprinsa zilele trecute, la Piatra Neamt, in compania fotbalistului. Cristi Chivu a mers la parintii iubitei sale pentru a le cere oficial mana Adelinei. Cei doi au facut piata impreuna apoi s-au indreptat spre casa. La intrare, un reporter Pro TV a reusit sa le smulga acestora cateva vorbe despre nunta lor din 2008.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.