"Comoara Nationala: Cartea Secretelor", un film in regia lui Jon Turteltaub, cu Nicolas Cage in rolul principal, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru a doua saptamana consecutiv, dupa ce a incasat 54,5 milioane de dolari, i
"Comoara Nationala: Cartea Secretelor", un film in regia lui Jon Turteltaub, cu Nicolas Cage in rolul principal, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru a doua saptamana consecutiv, dupa ce a incasat 54,5 milioane de dolari, informeaza AFP. In cele doua saptamani de la lansarea pe marile ecrane, "Comoara nationala 2" a avut incasari de 142,9 milioane de dolari. Pe pozitia a doua in top s-a situat "Alvin si veveritele", un lungmetraj animat care prezinta aventurile a trei veverite, care a obtinut incasari de 41,3 milioane de dolari. Filmul "Legenda vie", in care Will Smith joaca rolul unui savant care se lupta cu un virus ce a distrus planeta, a coborat de pe al doilea pe al treilea loc, dupa ce a incasat 39 de milioane de dolari. De la lansarea sa pe marile ecrane, in urma cu trei saptamani, filmul a obtinut incasari de 206,1 milioane de dolari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.