Surpriza. Politistul suspectat ca si-a ucis sotia sustine ca a primit de la aceasta un ceas si o felicitare Cazul "Elodia", cel care a tinut cu sufletul la gura milioane de romani si a dat multe batai de cap autoritatilor, este departe de a fi inche
Surpriza. Politistul suspectat ca si-a ucis sotia sustine ca a primit de la aceasta un ceas si o felicitare Cazul "Elodia", cel care a tinut cu sufletul la gura milioane de romani si a dat multe batai de cap autoritatilor, este departe de a fi incheiat. Saptamana viitoare vor fi audiati "martorii-cheie", familia Chetea, vecinii politistului care au sustinut ca, in noaptea disparitiei avocatei, au auzit zgomote infundate din apartamentul sotilor Cioaca. Intre timp, politistul continua sa-si sustina nevinovatia si sa pretinda ca sotia lui, avocata Elodia Ghinescu, traieste. Acesta a afirmat ca a primit si un cadou de la nevasta disparuta, o felicitare si un ceas, dar a refuzat sa explice pe ce cale i-ar fi parvenit darurile. Cristian Cioaca si-a sustinut declaratiile si in fata anchetatorilor, chiar inainte de Anul Nou. "Sotia mea traieste, dar nu stiu unde se ascunde", a afirmat politistul. In urma expertizei tehnice a calculatorului din casa familiei Cioaca, anchetatorii au reconfirmat concluzia anterioara: Elodia Ghinescu a disparut in noaptea de 29 spre 30 august 2007, dupa ora 22.00.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.