Marile bulevarde din Bucuresti vor fi blocate joi dupa amiaza in jurul orelor 16, pentru a se interveni cu utilajele de deszapezire, a declarat viceprimarul capitalei Razvan Murgeanu.

El a preciyat ca nu s-a actionat cu toate utilajele din
Marile bulevarde din Bucuresti vor fi blocate joi dupa amiaza in jurul orelor 16, pentru a se interveni cu utilajele de deszapezire, a declarat viceprimarul capitalei Razvan Murgeanu.

El a preciyat ca nu s-a actionat cu toate utilajele din dotare pentru ca s-ar fi blocat traficul rutier.

Totodata, Murgeanu a tinut sa precizeze ca nu este obligatia Primariei sa curete zapada de pe trotuare, ci a locuitorilor din blocuri sau a patronilor de magazine.

Joi dimineata, pe multe strazi bucurestene se circula cu dificultate - bd. Iuliu Maniu, Calea Ferentari, Calea Rahovei - din cauza semafoarelor defecte, iar pe cele mai multe strazi secundare nu se poate circula din cauza zapezii care atinge chiar si 30-40 de centimetri.

Pentru a evita blocajele in trafic, Politia Rutiera sfatuieste soferii bucuresteni sa renunte la deplasarea cu autoturismele personale si sa circule cu mijloacele RATB sau cu metroul.

In cazul in care deplasarea cu autoturismele personale este necesara, soferii sunt sfatuiti sa evite zonele aglomerate si sa circule cu mare atentie, deoarece pietonii se deplaseaza tot pe carosabil, intrucat pe trotuare nivelul zapezii depaseste 50 de centimetri.

Utilajele de deszapezire au iesit doar pe cateva artere, cu precadere in centrul Capitalei, abia dupa ora 7 a diminetii de joi, desi ninsoarea s-a intetit din timpul noptii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.