Dupa Ilie Balaci, antrenor care a castigat Cupa Campionilor Golfului in 1997 cu Al Nasr si in 1998 cu Al Hilal, a venit si randul lui Ladislau Boloni sa repete aceasta performanta. Invinsa in meciul tur al finalei cu 2-0 de Al Ittiafag, echipa lui Bo
Dupa Ilie Balaci, antrenor care a castigat Cupa Campionilor Golfului in 1997 cu Al Nasr si in 1998 cu Al Hilal, a venit si randul lui Ladislau Boloni sa repete aceasta performanta. Invinsa in meciul tur al finalei cu 2-0 de Al Ittiafag, echipa lui Boloni, Al Jazira, a reusit sa invinga pe teren propriu cu acelasi scor si sa duca meciul in prelungiri. Cum ambele echipe au mai inscris cate o data, s-a ajuns la lovituri de departajare, iar dupa 18 penalty-uri executate scorul final a fost 7-6 pentru echipa lui Boloni.
Suporterii gazdelor, multumiti de rezultatele echipei (in campionatul Emiratelor Arabe Unite, Al Jazira este pe locul doi, la doua puncte de Al Shabab, dar cu un meci mai putin disputat), au declansat o imensa sarbatoare care a facut ca Boloni si elevii sai sa ajunga la restaurant, unde au sarbatorit revelionul la trei minute dupa miezul noptii!
Pe de alta parte, la fel de bine ii merge si echipei pregatite de fostul tehnician stelist Cosmin Olaroiu, Al Hilal Riyadh din Arabia Saudita, care a invins, in deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), formatia Al Taee Hail, si ocupa locul trei in clasament dupa zece partide, cu 23 de puncte. Formatia antrenata de Olaroiu are si doua restante de disputat, avand sanse mari sa devina lider. Prima clasata, Al Ittihad Jeddah, are 25 de puncte dupa 12 partide.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.