Aproximativ 1.300 de cetateni romani se afla blocati in Bulgaria din cauza ninsorilor abundente din ultimele zile, a anuntat azi Ministerul Afacerilor Externe, citand date transmise de reprezentantii Ambasadei Romaniei la Sofia. Potriv

Aproximativ 1.300 de cetateni romani se afla blocati in Bulgaria din cauza ninsorilor abundente din ultimele zile, a anuntat azi Ministerul Afacerilor Externe, citand date transmise de reprezentantii Ambasadei Romaniei la Sofia.

Potrivit datelor oferite de Ambasada Romaniei de la Sofia, in cursul diminetii zilei de 2 ianuarie a fost raportata blocarea unui autocar cu 18 turisti romani in dreptul localitatii Biala. Dupa trei ore au fost deblocati si si-au continuat deplasarea catre Bansko.

In cursul aceleasi zile, aproximativ 70 de autoturisme si doua autocare au ramas blocate in dreptul localitatii Razgrad, la aproximativ 60 de kilometri de Ruse, in apropierea unei benzinarii. Autoritatile bulgare nu permit inca iesirea autoturismelor din localitate, din cauza existentei pe partea carosabila a doua tiruri rasturnate. In localitatea Razgrad este decretata stare de urgenta, se arata in comunicatul MAE.

Un alt grup format din aproximativ 80 de cetateni romani este izolat in localitatea tar Kaloian, ca urmare a starii precare a drumului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.