Cantareata Anamaria Ferentz a avut parte de-a lungul vietii de cinci cereri in casatorie, insa recunoaste ca unii dintre cei care au dorit-o de sotie erau "oameni nesanatosi la cap". Dintre cele cinci propuneri, vedeta a acceptat doar una singura, p
Cantareata Anamaria Ferentz a avut parte de-a lungul vietii de cinci cereri in casatorie, insa recunoaste ca unii dintre cei care au dorit-o de sotie erau "oameni nesanatosi la cap". Dintre cele cinci propuneri, vedeta a acceptat doar una singura, pe cea a lui Marcel Toader, dar a stat maritata doar trei luni. "Primul care m-a cerut de nevasta a fost iubitul meu din liceu, iar restul cred ca nu erau tocmai intregi la minte", ne-a declarat Anamaria. Cel mai insistent dintre curtezanii ei a fost un fan, care i-a scris multa vreme, iar mai tarziu, cand a reusit sa-i afle si numarul de telefon, a inceput sa o sune. "Era haios, avea o poveste ca noi ne-am mai intalnit in alte timpuri, cand el era un rege in Spania, iar eu o printesa. Dupa mai multe telefoane, nu mai era deloc haios, ba dimpotriva, infricosator. Imi descria cum o sa ne casatorim si el o sa imi dea de mancare. Atunci am avut o revelatie, ma si vedeam legata de un scaun si hranita cu lingurita. Din momentul ala nu i-am mai raspuns la telefon. Era clar ca omul avea probleme grave", a spus cantareata, care a precizat ca a mai primit o propunere de a se casatori cu un barbat care nu era asa indragostit, cat adora ideea de a fi insurat cu ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.