Aventura. Actorul incepe o relatie clandestina cu Iuliana, sora vedetei "Playboy", intr-un film de la Acasa TV Postul de televiziune din ograda trustului Pro incepe sa difuzeze o noua serie de telefilme. Inca de pe data de 6 ianuarie, telespectatori
Aventura. Actorul incepe o relatie clandestina cu Iuliana, sora vedetei "Playboy", intr-un film de la Acasa TV Postul de televiziune din ograda trustului Pro incepe sa difuzeze o noua serie de telefilme. Inca de pe data de 6 ianuarie, telespectatorii pot revedea povesti de viata care prezinta cat mai realist posibil situatii prin care unele persoane pot trece la un moment dat. Difuzata duminica de la ora 17.30, prima productie se numeste "Iubire de sora" si ii are in rolurile principale pe Alexandru Papadopol, Iuliana Luciu si Adriana Dragut. Cei trei interpreteaza rolurile unor persoane prinse intr-un trio conjugal clasic: doua surori indragostite de acelasi barbat. Cristi (Alexandru Papadopol) hotaraste sa renunte la viata de burlac si o cere in casatorie pe iubita sa, Mirela, interpretata de Adriana Dragut. Toate pregatirile pentru marele eveniment merg excelent, pana in momentul in care Cristi face cunostinta cu sora mai mica a viitoarea mirese, Adela (Iuliana Luciu). Acesta este vrajit de farmecul irezistibil al pustoaicei de 18 ani, proaspat absolventa de liceu. Adela ii suceste mintile lui Cristi, astfel incat el uita de tot, inclusiv de Mirela si de planurile lor de nunta. Nici Adelei nu ii este indiferent viitorul mire, asa ca ea incepe o relatie clandestina cu acesta. Aventura celor doi se consuma chiar in casa in care locuiesc toti trei. Insa Mirela nu e oarba. Ea vede ca logodnicul ei nu mai este interesat de pregatirile de nunta si banuieste ca se intampla ceva grav cu el. Asa ca il provoaca la o discutie care se lasa cu cearta. Dupa tot acest scandal, personajul interpretat de Alexandru Papadopol spera ca va ramane cu sora mai mica, dar in viata ei mai exista un alt barbat. "Papi" mai joaca si in comedia romantica "Razboiul sexelor", iar Iuliana Luciu, in telenovela "Inima de tigan", difuzate de acelasi post.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.