Petrom a semnat un precontract de vanzare-cumparare cu Raiffeisen Evolution SRL, pentru un teren de 110.000 mp in valoare aproximativa de 91 milioane de euro, pentru a asigura in continuare dezvoltarea Petrom City, potrvit unui comunicat al companiei
Petrom a semnat un precontract de vanzare-cumparare cu Raiffeisen Evolution SRL, pentru un teren de 110.000 mp in valoare aproximativa de 91 milioane de euro, pentru a asigura in continuare dezvoltarea Petrom City, potrvit unui comunicat al companiei, citat de NewsIn. Petrom a anuntat ca din totalul de 193.000 metri pe care ii insumeaza terenul de la Straulesti, 110.000 au fost vanduti catre Raiffeisen Evolution SRL. Pentru acest teren, pretul ce urmeaza sa fie primit este de aproximativ 70% din totalul investitiilor ce vor fi realizate in proiectul Petrom City, proiect ce se ridica la 130 de milioane de euro, informeaza compania.
"Pentru a se asigura ca zona din jurul complexului Petrom City de la Straulesti va fi dezvoltata in continuare si ca va fi inconjurata de cladiri si complexuri la acelasi standard calitativ, Petrom a semnat un precontract de vanzare-cumparare cu Raiffeisen Evolution SRL. Contractul semnat cu Raiffeisen Evolution SRL acopera restul suprafetei de teren de aproximativ 110.000 mp si contine clauze ce trebuie indeplinite pentru incheierea contractului", se arata in comunicat. Directorul general adjunct al Petrom, Werner Schinhan, a declarat ca: „Aceasta tranzactie nu este doar un pas important pentru dezvoltarea complexului Petrom City, dar si pentru restul suprafetei de la Straulesti si intreaga zona Baneasa. Petrom s-a asigurat ca o firma cu reputatie internationala va dezvolta acest teren. Impreuna cu Petrom City aceasta zona va constitui o dezvoltare de exceptie in peisajul Bucurestiului, cu destinatie atat comerciala cat si rezidentiala, avand un design de prima clasa“.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.