In accidentul in care a fost implicat duminica, ministrul Transporturilor, a existat si o victima. O fata de aproximativ 17 ani, care se pare a fost ranita la unul din brate. Ludovic Orban a incercat marti sa explice ce s-a intamplat, dupa o tacere d
In accidentul in care a fost implicat duminica, ministrul Transporturilor, a existat si o victima. O fata de aproximativ 17 ani, care se pare a fost ranita la unul din brate. Ludovic Orban a incercat marti sa explice ce s-a intamplat, dupa o tacere de 48 de ore. Ministrul transporturilor a sustinut insa ca nu exista nicio victima a accidentului. Cu toate acestea, la ambulanta s-a primit duminica un apel pentru un accident cu ranit. 10 minute mai tarziu, cand salvarea a ajuns acolo, nu a mai gasit nimic. Si asta cu toate ca ministrul spune ca a stat acolo timp de trei ore.
O autospeciala a Serviciului de Ambulanta al Municipiului Bucuresti s-a deplasat, duminica, pe soseaua Cotroceni, unde a avut loc accidentul in care a fost implicat ministrul Ludovic Orban, gasind doua autoturisme lovite, dar nu si o victima, asa cum fusese anuntat printr-un apel la 112. Surse medicale au declarat ca, duminica, la ora 14:39, o persoana a transmis un apel prin serviciul unic 112, prin care semnala ca in zona Cotroceni, langa Gradina Botanica, a avut loc un accident soldat cu o victima.

Serviciul de Ambulanta al Municipului Bucuresti a trimis o autospeciala la locul respectiv, masina ajungand in zece minute, au precizat sursele citate. Echipajul a constatat ca existau doua masini lovite, insa langa ele nu era nimeni, motiv pentru care a apreciat ca este vorba despre un eveniment rutier petrecut cu mai mult timp in urma. S-a anuntat de asemenea ca Politia Rutiera a identificat victima accidentului de circulatie produs, duminica, pe Soseaua Cotroceni, din vina ministrului Ludovic Orban.Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat ca victima este o minora, parintii acesteia declarand politiei ca fata nu a suferit leziuni in urma accidentului si ca nu doresc sa depuna plangere.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.