Politistii au gasit victima accidentului produs, duminica dupa-amiaza, de ministrul transporturilor Ludovic Orban, o eleva in varsta de 14 ani care locuieste in zona Cotroceni, au declarat pentru NewsIn surse din cadrul Politiei Capitalei.

Informatiile vin la scurt timp dupa ce reporterii postului de televiziune Antena 1 au sustinut ca au stat de vorba cu matusa presupusei victime a accidentului provocat de ministrul Ludovic Orban, o eleva care ar fi fost ranita la brat, din discutie reiesind ca ministrul ar fi avut o intelegere cu familia victimei pentru a musamaliza cazul. Reporterii au mai spus ca au sunat-o pe matusa presupusei victime sustinand ca sunt din partea ministrului transporturilor, iar aceasta a lasat sa se inteleaga ca exista o intelegere pentru ca numele minorei sa nu fie dezvaluit in presa.

Chestorul principal Marian Tutilescu, seful Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, a confirmat pentru NewsIn ca se fac verificari in privinta existentei unei victime a accidentului de pe soseaua Cotroceni si ca a fost identificata o eleva care ar putea fi victima accidentului produs de Ludovic Orban.