Ciuca, Velcovici, Baird, Gargalie si Stoianof nu vor mai face parte din lotul oltenilor, in timp ce antrenorul Nicolo Napoli intentioneaza sa aduca in Banie cativa fotbalisti din diviziile inferioare ale campionatului italian.

La numai 48
Ciuca, Velcovici, Baird, Gargalie si Stoianof nu vor mai face parte din lotul oltenilor, in timp ce antrenorul Nicolo Napoli intentioneaza sa aduca in Banie cativa fotbalisti din diviziile inferioare ale campionatului italian.

La numai 48 de ore de la ultimul meci oficial sustinut de Universitatea in acest an, conducerea clubului din Banie a pus pe lista de transferuri cinci jucatori, acestia fiind Ciuca, Velcovici, Baird, Gargalie si Stoianof.


DRASTIC. Daca despartirile de Baird, Gargalie si Stoianof erau iminente, au surprins nominalizarile lui Ciuca si Velcovici pe lista "neagra". Desi a fost timp de mai multe etape capitanul echipei, Madalin Ciuca a intrat intr-un con de umbra o data cu instalarea italianului Nicolo Napoli pe banca tehnica, care l-a marginalizat treptat pe jucator in urma gafelor repetate. "Am avut o discutie luni dimineata cu Adrian Mititelu si am decis amandoi ca asa este cel mai bine. Cum antrenorul nu are incredere in mine si nu conteaza pe serviciile mele, mai bine plec. As sta toata viata la Universitatea, am un salariu mare, conditiile sunt printre cele mai bune, dar nu ma pot adapta cu statutul de rezerva. Sper sa-mi gasesc o echipa din strainatate", a declarat Ciuca. Totodata, Gabriel Velcovici nu s-a aratat surprins de decizia luata: "Ma asteptam la acest lucru, deoarece am simtit ca nu intru in vederile antrenorului. O sa plec la alta echipa, prefer sa joc decat sa stau pe banca de rezerve. Momentan n-am nici o oferta, dar sper sa-mi gasesc echipa cat mai curand".


HOTÃ…RAT
"Vom renunta la mai multi jucatori, urmand sa aducem alti trei-patru fotbalisti de valoare. Imi doresc cel putin un fundas, un mijlocas si un atacant. In primavara trebuie sa ne prezentam altfel".
Nicolo Napoli - antrenor


Tabel jucatori


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.