Ministrul educatiei, Cristian Adomnitei, a lansat ieri, intr-un cadru oficial, la Biblioteca Universitara de Stat, spre dezbatere publica, pachetul de legi privind invatamantul preuniversitar, superior si statutul personalului didactic. Aceste proie
Ministrul educatiei, Cristian Adomnitei, a lansat ieri, intr-un cadru oficial, la Biblioteca Universitara de Stat, spre dezbatere publica, pachetul de legi privind invatamantul preuniversitar, superior si statutul personalului didactic. Aceste proiecte legislative trebuiau sa fie cunoscute inca din 24 octombrie, insa dezbaterea lor publica a fost amanata din ratiuni politice. Mai concret, pentru ca nu s-a ajuns la nici un consens in ceea ce priveste alegerea rectorilor pe viata si confuzia din invatamantul in limba minoritatilor. La evenimentul de ieri, presedintele Romaniei, Traian Basescu, a criticat ferm aceasta initiativa legislativa, care, in opinia sa, nu schimba cu nimic fata invatamantului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.