In vreme ce campioana CSU Metal Galati isi continua parcursul din Cupa CEV si spera sa dea lovitura impotriva galonatei grupari poloneze Bielsko-Biala, celelalte reprezentante ale voleiului feminin romanesc in cupele europene, Stiinta Bacau, Dinamo s
In vreme ce campioana CSU Metal Galati isi continua parcursul din Cupa CEV si spera sa dea lovitura impotriva galonatei grupari poloneze Bielsko-Biala, celelalte reprezentante ale voleiului feminin romanesc in cupele europene, Stiinta Bacau, Dinamo si Unic Piatra Neamt, isi fac deja calcule pentru optimile de finala ale Challenge Cup. Si asta, dupa ce in weekend-ul recent incheiat au terminat victorioase primele meciuri din turul al treilea, dovedind clar ca au valoare sa acceada in faza suprioara. La Bucuresti, Dinamo a avut nevoie de doar o ora de joc efectiv pentru a se impune in fata echipei elvetiene Kanti Schaffhausen, cu scorul de 3-0 (15, 22, 19), selectionata multinationala din Tara Cantoanelor fiind umilita de sextetul ros-alb format din Minca, Marcovici, Carstoiu, Gocheva, Hancu, Radu (Gingic). In Elvetia, Stiinta Bacau a trecut de VFM Franches-Montagnes, cu scorul de 3-1 (-23, 17, 19, 12), si si-a asigurat un retur mai linistit, elevele antrenorului Florin Grapa pornind ca mari favorite in lupta pentru calificarea in optimile de finala. Un rezultat identic a obtinut si Unic Piatra Neamt, dar in Olanda, unde a castigat disputa cu Plantina Longa Lichtenvoorde, cu scorul de 3-1 (21, 22, -19, 22), dupa aproape doua ore de joc dramatic, astfel ca finantatorul Vasile Ouatu poate zambi fericit ca a avut inspiratie atunci cand a schimbat staff-ul tehnic si i-a adus pe sarbii Branko Gajici si Aleksander Rajicici. (Tiberiu RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.