Darren Jardin, un britanic in varsta de 40 ani, a slabit 57 de kilograme dupa ce si-a ipotecat casa pentru a-si plati operatia de micsorare a stomacului. Barbatul s-a speriat ca va muri inainte sa-si vada copiii mari, deoarece ajunsese sa cantareasc
Darren Jardin, un britanic in varsta de 40 ani, a slabit 57 de kilograme dupa ce si-a ipotecat casa pentru a-si plati operatia de micsorare a stomacului. Barbatul s-a speriat ca va muri inainte sa-si vada copiii mari, deoarece ajunsese sa cantareasca peste 140 de kilograme, ceea ce ii punea in pericol sanatatea. Neavand alta posibilitate de a face rost de bani, in afara de slujba sa de chelner la un club, el si-a ipotecat locuinta si a platit o operatie de by-pass gastric, in valoare de 18.000 de euro. Dupa interventia chirurgicala, englezul a reusit sa slabeasca peste 57 de kilograme intr-un singur an. "Daca mananc mai mult mi se face rau, asa ca sunt fortat sa consum cat mai putine alimente. Mi-a fost greu dupa operatie, pentru ca ma simteam extrem de slabit. Acum sunt foarte fericit ca am ajuns la o greutate normala, oricat de multe eforturi a trebuit sa fac", a explicat Darren.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.