Astazi, la Palatul Cotroceni, a fost convocata sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Pe ordinea de zi a CSAT se vor afla planul intrebuintarii fortelor Armatei Roma niei la misiuni in afara teritoriului statului roman in anul 2008, planul Ca
Astazi, la Palatul Cotroceni, a fost convocata sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Pe ordinea de zi a CSAT se vor afla planul intrebuintarii fortelor Armatei Roma niei la misiuni in afara teritoriului statului roman in anul 2008, planul Cadru de continuare a procesului de restructurare si modernizare a Armatei Romaniei in anul 2008, informare privind riscurile si vulnerabilitatile specifice derularii operatiunilor comerciale cu articole si tehnologii strategice, analiza impactului derularii procedurii "DUBLIN", de transfer a solicitantilor de azil, intre statele membre ale Uniunii Europene asupra Romaniei, Proiectul Strategiei de comunicare si diseminare a informatiilor pentru prevenirea si limitarea efectelor unei situatii de risc terorist sau criza terorista, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. De asemenea, CSAT va mai analiza si raportul privind riscurile de natura terorista la adresa securitatii nationale generate de evolutia situatiei operative interne pe profil antiterorist, stadiul indeplinirii masurilor pentru diminuarea factorilor de risc de natura terorista in perspectiva Summit-ului NATO din aprilie 2008.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.