Desi au incheiat competitia din Franta in afara podiumului, handbalistele tricolore au fost intampinate cu flori si sampanie la Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni. Chiar daca s-au declarat multumite cu locul patru, fetele nu au putut uita ca au
Desi au incheiat competitia din Franta in afara podiumului, handbalistele tricolore au fost intampinate cu flori si sampanie la Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni. Chiar daca s-au declarat multumite cu locul patru, fetele nu au putut uita ca au lasat sa le scape printre degete medalia de bronz.

Printre cei veniti la aeroport sa le felicite si sa le consoleze pentru infrangerea suferita in fata Germaniei s-au aflat Octavian Belu, presedintele ANS, reprezentanti ai COSR si ai FR de Handbal. La unison, jucatoarele au declarat ca participarea la JO de la Beijing ramane un obiectiv care nu trebuie ratat.


DURERE. "Sa dai adversarului medalia de bronz din mana, sa o vinzi fara nici un pret, este foarte dureros. Locul patru este totusi o performanta pentru noi. Sa dea Dumnezeu ca pentru Olimpiada sa ne pregatim mai bine si vom vedea ce va fi", a declarat portarul Luminita Dinu. Pentru Steluta Luca, turneul din Franta a fost ultimul Campionat Mondial la care a participat, ea intentionand sa se retraga dupa JO. "Am puterea sa zambesc pentru ca am obtinut un loc foarte bun. Daca nu ar fi fost medalia de la Sankt Petersburg, acest loc patru ar fi fost privit ca o mare performanta. Acum trebuie sa ridicam capul, pentru ca ne asteapta Olimpiada", a spus capitanul echipei nationale. La randul sau, antrenorul Gheorghe Tadici a spus: "Este un rezultat foarte bun, in conditiile in care sporturile din Romania sufera din diverse motive. Chiar pot sa spun ca echipa si-a depasit conditia, in situatia in care 12 jucatoare au avut un sezon extraordinar de incarcat".


Circumspect
"Anul 2007 este lipsit de performante la varf, adica medalii de aur. Trebuie sa fim realisti si sa privim Olimpiada de la Beijing cu mai multa circumspectie decat pe cele de la Sydney sau Atena"
Octavian Belu - presedintele ANS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.