Castig dublu. Bancherii absorb si banii "de porc" si atrag si noi clienti Mosul vine la banci in acest an cu sacul plin de noi clienti, atrasi de traiul pe datorie, cu credite ceva mai ieftine la sfarsit de an. Bancile mizeaza pe consumul mai mare a
Castig dublu. Bancherii absorb si banii "de porc" si atrag si noi clienti Mosul vine la banci in acest an cu sacul plin de noi clienti, atrasi de traiul pe datorie, cu credite ceva mai ieftine la sfarsit de an. Bancile mizeaza pe consumul mai mare al romanilor de Sarbatori si vin cu oferte de sezon: dobanzi promotionale la imprumuturile pentru nevoi personale sau la creditele ipotecare/imobiliare ori cele pentru cumpararea unei masini, carduri fara taxe de emitere sau de administrare, cadouri (electronice, ATV-uri ), reduceri la RCA etc. In aceste conditii, cu banii "de porc" primiti in ajun de Sarbatori se pot plati - integral sau partial - primele rate la creditele promotionale oferite de banci. Carduri, premii, cadouri Banca Transilvania ofera cardul de credit Mastercard Forte, cu o perioada de gratie de 55 de zile si o suma de pana la cinci venituri eligibile, dar nu mai mult de 5.000 de euro. MKB Romexterra, Alpha Bank sau ING au organizat tombole cu premii (ATV-uri, laptopuri sau alte aparate electronice) pentru clientii care au carduri de credit. OTP ofera, pana la 31 ianuarie 2008, o reducere de 7% pentru la plata RCA. Dobanzi reduse la creditele imobiliare BCR a redus dobanda la creditul "Divers Extra BCR" pentru imprumuturile luate pana la sfarsitul acestui an. Acest lucru da posibilitatea suplimentarii cu 1.500 de lei a unui credit care anterior era de maximum 24.000 de lei. In cazul creditului imobiliar sau a celui ipotecar in euro, BCR a redus dobanda cu 0,4% - pana la 5,8%/an - pentru clientii standard, respectiv cu 0,9% - pana la 5,3%/an - pentru clientii fideli. Si CEC ofera pana la 31 decembrie credite pentru locuinte in lei, cu dobanzi reduse cu doua puncte procentuale, pana la aproximativ 7,5% pe an. Raiffeisen Bank ofera Creditul imobiliar "Casa Ta" pe maximum 40 de ani, cu o dobanda de 3,9%/an (in franci elvetieni) sau 5,5%/an (in lei).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.