Coreea de Nord, una dintre cele mai inchise tari din lume, va gazdui, in 2008, flacara olimpica a JO de la Beijing, aceasta urmand sa se afle in capitala Phenian la 28 aprilie. Potrivit agentiei oficiale de presa din Coreea de Nord, Phenianul a semn
Coreea de Nord, una dintre cele mai inchise tari din lume, va gazdui, in 2008, flacara olimpica a JO de la Beijing, aceasta urmand sa se afle in capitala Phenian la 28 aprilie. Potrivit agentiei oficiale de presa din Coreea de Nord, Phenianul a semnat, sambata, un acord in acest sens cu China. Torta olimpica va pleca de la Seul pentru a traversa frontiera intercoreeana. Deschiderea Jocurilor Olimpice va avea loc pe 8 august, la Beijing. (Mediafax) Evadare in masa Aproximativ 300 de detinuti au evadat duminica dintr-o inchisoare din India, dupa ce au imobilizat cei patru gardieni ai institutiei, au anuntat luni autoritatile, citate de CNN. Incidentul a avut loc, duminica, intr-o inchisoare din orasul Dantewada, din centrul Indiei, in statul Chhattisgarh, a anuntat biroul inspectorului general al districtului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.