Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe din Romania, Ambasada Romaniei la Teheran a clarificat situatia celor 20 de cetateni romani, membri ai echipajului platformei iraniene de foraj maritim “Oriental I”, care au fost
Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe din Romania, Ambasada Romaniei la Teheran a clarificat situatia celor 20 de cetateni romani, membri ai echipajului platformei iraniene de foraj maritim “Oriental I”, care au fost retinuti de autoritatile portuare iraniene. Acestia fusesera retinuti pe nava “Absolut”, apartinand platformei “Oriental”, la acostarea pe insula Kharg din apele iraniene. In prezent, cetatenii romani si-au reluat calatoria catre Dubai, ca urmare a clarificarii situatiei navei “Absolut”, care nu solicitase autorizatie prealabila de intrare in zona portuara respectiva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.