Inca din prima zi de la infiintare, noul PD-L a iesit furibund la rampa, acuzand in dreapta si in stanga. Pe cine mai surprinde oare, faptul ca partidul prezidential este decis sa faca totul , efectiv totul pentru a obtine mult prea doritele benefici
Inca din prima zi de la infiintare, noul PD-L a iesit furibund la rampa, acuzand in dreapta si in stanga. Pe cine mai surprinde oare, faptul ca partidul prezidential este decis sa faca totul , efectiv totul pentru a obtine mult prea doritele beneficii electorale. Cum scorurile mincinoase din sondaje trebuie sa se regaseasca si in cabinele de vot, Boc, Stolojan si ceilalti vasali destoinici si credinciosi ai presedintelui-jucator, au lansat o serie de torpile la adresa Guvernului si implicit PSD, principalii adversari politici ai PD-L. Si cum noul partid este la curent cu politica promovata de Basescu, gen "critica, critica, ceva tot ramane!",
"informatiile "venite, bineinteles, pe surse "credibile", informatii vitale in lupta politica trebuie urgent aruncate pe piata. Astfel, liderul PD-L, Emil Boc, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca detine informatii potrivit carora parlamentarii PSD ar fi primit 65 milioane euro din banii publici, de la liberali, pentru a vota in favoarea proiectului de buget al statului pe 2008. "Parlamentarii nostri resping negocierile netransparente in folosul unei clientele politice, ca cele dintre PSD si PNL. Baronii locali ai PSD negociaza cu Bogdan Olteanu si cu alti liberali votarea proiectului de buget, pe sume de 65 de milioane de euro. PNL isi cumpara voturile din banii publici", a mai spus Boc. Totodata, prim-vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan, a precizat ca parlamentarii formatiunii vor vota impotriva proiectului bugetului statului, dar vor vota favorabil pentru proiectul bugetului asigurarilor sociale. "PDL va vota impotriva proiectului bugetului de stat fiindca acest proiect, in opinia noastra, nu mai raspunde cerintelor actuale, iar daca Guvernul Tariceanu ar fi fost unul responsabil ar fi trebuit sa propuna Parlamentului un nou proiect de buget. Totusi, am decis in sedinta de azi ca parlamentarii PDL sa voteze in favoarea proiectului bugetului asigurarilor sociale fiindca nu dorim sa punem in pericol majorarea pensiilor de la 1 ianuarie 2008", a spus Stolojan.
Totodata, prim-vicepresedintele PDL a mai adaugat ca parlamentarii PDL nu vor negocia in nici un fel cu PNL pentru votarea bugetului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.