Conform deci-ziei centrale a PLD, Gheorghe stefan va conduce PD-L Neamt, avand calitatea de "invitat special cu drept de vot". Pentru a ocoli efectele Legii antimigratie, Gheorghe stefan a ramas membru al PNL si dupa ce a fost suspendat din acest par
Conform deci-ziei centrale a PLD, Gheorghe stefan va conduce PD-L Neamt, avand calitatea de "invitat special cu drept de vot". Pentru a ocoli efectele Legii antimigratie, Gheorghe stefan a ramas membru al PNL si dupa ce a fost suspendat din acest partid din cauza implicarii in infiintarea si dezvoltarea PLD, astfel incat sa nu piarda functia de primar al municipiului Piatra Neamt. In acest moment, Gheorghe stefan se afla intr-o situatie inedita, pe care dictionarul ar caracteriza-o drept duplicitate. El trebuie sa ramana si in PNL, dar trebuie sa conduca si noul partid PD-L. "Pentru Neamt s-a luat hotararea ca Biroul Executiv sa fie condus de catre mine, care am calitatea de invitat special cu drept de vot. Din aceasta calitate voi prezida sedintele biroului de conducere, care mai are in componenta doi vicepresedinti, un secretar si alti 29 de membri", a declarat Gheorghe stefan. Acesta va fi secondat de deputatii Marius Rogin si Vasile Pruteanu, fosti presedinti ai PD si, respectiv PLD Neamt, care devin vicepresedinti PD-L. Din biroul de conducere vor mai face parte 15 reprezentanti de la PLD si 13 de la PD. Dupa modelul Piatra Neamt, in restul judetului, acolo unde sunt primari pe care a contat PLD, acestia vor deveni presedintii birourilor locale ale PD-L, desi fac parte din alte formatiuni politice. Desi initial se crezuse ca sefia PD-L Neamt ii va reveni celui care ocupa "de fatada" functia de presedinte al PLD, Vasile Pruteanu, acesta a acceptat sa se dea deoparte. "La nivelul Biroului Executiv Central s-a considerat, avand in vedere aportul si contributia decisiva la formarea PLD si rezultatele obtinute la alegerile europarlamentare in municipiul Piatra Neamt si in judetul Neamt, ca Gheorghe stefan trebuie sa conduca PD-L Neamt in calitate de 'invitat special cu drept de vot>>, impreuna cu doi vicepresedinti, care vor fi fostii presedinti ai PD si PLD. Sa speram ca vom organiza lucrurile astfel incat PDL sa devina o forta atat la nivel judetean, cat si la nivel national", a declarat Vasile Pruteanu. Mai mult, si cel care a fost sacrificat, ramanand fara partidul propriu, presedintele PD Neamt, Marius Rogin, sustine ca nu are regrete. "Conducerea PD-L Neamt a revenit PLD si este problema acestui partid pe cine desemneaza ca presedinte al filialei judetene.
Gheorghe stefan a avut rezultate foarte bune si bineinteles ca aceasta va fi optiunea noului partid pentru alegerile municipale la Piatra Neamt. Nu regret ca nu va mai exista un candidat din partea PD, eu sunt bucuros ca aceasta noua formatiune politica are posibilitatea de a intruni majoritatea astfel incat sa putem conduce Consiliul Judetean", a declarat Marius Rogin.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.