Partidul Democrat Liberal a luat oficial "nastere" prin semnarea Protocolului de comasare a PD-PLD de catre Emil Boc si Theodor Stolojan.
Liderul democrat Emil Boc si liderul liberal-democrat Theodor Stolojan au semnat ieri si cererea de inregi
Partidul Democrat Liberal a luat oficial "nastere" prin semnarea Protocolului de comasare a PD-PLD de catre Emil Boc si Theodor Stolojan.
Liderul democrat Emil Boc si liderul liberal-democrat Theodor Stolojan au semnat ieri si cererea de inregistrare la Tribunalul Bucuresti a noii formatiuni politice. "Cu aceasta, din punct de vedere procedural toate documentele legale in vederea inregistrarii Partidului Democrat Liberal sunt inregistrate si de astazi vorbim doar de PDL (...) Domnule Stolojan, sa fie intr-un ceas bun!", a declarat presedintele PDL, Emil Boc.
Semnarea protocolului a fost urmata de o prima sedinta a BPN al PDL, in care s-a decis ca parlamentarii democrat-liberali sa nu voteze proiectul bugetului de stat pe 2008, ci doar proiectul bugetului asigurarilor sociale. "Nu vrem ca din cauza unui guvern iresponsabil sa se piarda plata pensiilor pe anul viitor", a explicat decizia luata prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan.
Pentru alegerile locale din Bucuresti, noul partid ia in considerare, potrivit unor surse democrate citate de Mediafax, candidaturile primarilor Liviu Negoita (sector 3) si Cristian Poteras (sector 6), ale viceprimarilor generali Razvan Murgeanu (sector 1) si Ionut Popa (sector 5) si ale viceprimarilor de sectoare Dan Ionescu (sector 2) si Radu Silaghi (sector 4).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.