Peste 200 de elevi suceveni costumati in haine rosii participa la prima parada a Mosilor de Craciun care se va desfasura, miercuri, pe strazile din Municipiul Suceava, dupa o idee imprumutata din Cracovia - Polonia. Elevii costumati in Mos Craciun v
Peste 200 de elevi suceveni costumati in haine rosii participa la prima parada a Mosilor de Craciun care se va desfasura, miercuri, pe strazile din Municipiul Suceava, dupa o idee imprumutata din Cracovia - Polonia. Elevii costumati in Mos Craciun vor colinda si vor adresa mesaje cu continut satiric, dar si urari specifice Sarbatorilor de iarna pentru autoritatile locale la sediul Primariei Suceava. Parada si colindul elevilor suceveni vor fi urmate de un concurs ce se va desfasura in aula Universitatii "Stefan cel Mare" din Suceva,in cadrul caruia vor fi premiate atat costumele cele mai frumoase,cat si cele mai reusite mesje satirice si urari de Anul Nou.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.