>> Otelul Galati a prins UEFA, terminand Campionatul 2006/2007 pe locul 5 si turul pe pozitia a 9-a.
Otelarii si-au respectat si in acest an traditia, dupa fluierul final al ultimei partide din turul incheiat cu o victorie pe teren propriu, 
>> Otelul Galati a prins UEFA, terminand Campionatul 2006/2007 pe locul 5 si turul pe pozitia a 9-a.
Otelarii si-au respectat si in acest an traditia, dupa fluierul final al ultimei partide din turul incheiat cu o victorie pe teren propriu, intalnindu-se la Complexul "Pibunni" din Padurea Garboavele pentru a se bucura de apropierea Sarbatorilor de Iarna prin sacrificarea porcului de Craciun. La eveniment au participat o parte dintre membrii lotului, directorul general Marius Stan si Catalin Tofan, senior managerul Ionel Bors si PR managerul Dorian Dumitrescu din partea Trustului ArcelorMittal, sponsorul oficial al "Otelului", Cernat, venit acasa in vacanta de iarna, membri ai compartimentelor tehnice, jurnalistii sportivi si corespondentii ziarelor si televiziunilor centrale, precum si reprezentanti ai galeriei "Sidexplozia Ultra". A lipsit motivat antrenorul Petre Grigoras, care a trebuit sa plece de urgenta acasa, la Constanta, dar numele sau a fost scandat si aplaudat in mai multe randuri. Otelarii au ciocnit cate o cana cu tuica fiarta sau vin fiert, in cinstea anului 2007. Gabriel Paraschiv s-a ocupat cu placere de preparatul jumarilor la ceaun. Toata lumea s-a distrat copios atunci cand Tadas Labukas s-a transformat in reporter TV si i-a luat un interviu lui Gabi Paraschiv, care i-a raspuns la intrebari in limba engleza. ">i felicit pe baieti pentru victorie si pentru anul bun pe care l-au facut!", a declarat directorul general al Otelului, Marius Stan.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.