Viitoarea generatie a modelului de clasa compacta al marcii Ford va fi comercializata in Romania de la sfirsitul primului trimestru.

Ford va lansa noua versiune a modelului Focus pe piata romaneasca la sfirsitul lunii martie a anului
Viitoarea generatie a modelului de clasa compacta al marcii Ford va fi comercializata in Romania de la sfirsitul primului trimestru.

Ford va lansa noua versiune a modelului Focus pe piata romaneasca la sfirsitul lunii martie a anului viitor, a declarat pentru MEDIAFAX Laura Andreescu, directorul de marketing al Romcar, reprezentantul marcii in Romania. Noul model va avea o gama de motorizari formata din sase propulsoare pe benzina, cuprinse intre 80 si 225 de cai-putere, si cinci motoare diesel, care dezvolta intre 90 si 136 de cai-putere. Preturile pentru noul Focus nu au fost inca stabilite. Actualul model poate fi achizitionat la preturi incepind de la 12.300 de euro, cu TVA inclusa, pentru motorul de 1,4 litri pe benzina de 80 de cai-putere. Cel mai scump Focus, in versiunea ST, de 2,5 litri si 225 de cai-putere, costa 23.490 de euro, cu toate taxele incluse.

Vinzarile Ford in Romania au crescut in primele 11 luni cu 69%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ajungind la 19.500 de unitati. Reprezentantii companiei Romcar anticipeaza pentru 2007 vinzari de peste 21.000 de unitati, mai mult cu 3.500 de vehicule fata de estimarile initiale. Romcar vinde 14 modele Ford din gama autoturismelor si a autovehiculelor comerciale usoare.

Noua fabrica Hyundai in Rusia, pe www.cotidianul.ro/select


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.