Acuzatii. Muzeografele din Vaslui se plang ca sefii le vor la pat Muzeul Judetean "Stefan cel Mare" din Vaslui, implicat zilele trecute intr-un scandal sexual de proportii, este un adevarat lacas de nebunii. Reclamatiile din partea salariatelor la a
Acuzatii. Muzeografele din Vaslui se plang ca sefii le vor la pat Muzeul Judetean "Stefan cel Mare" din Vaslui, implicat zilele trecute intr-un scandal sexual de proportii, este un adevarat lacas de nebunii. Reclamatiile din partea salariatelor la adresa sefilor acestei institutii curg una dupa alta, toate avand conotatii sexuale. La fel ca si actualul director interimar, fostul sef al muzeului vasluian, Ioan Mancas, a fost acuzat de o salariata ca i-ar fi facut avansuri. Incidentul s-a produs in 2006, dupa ce Mancas si muzeografa au revenit dintr-o delegatie in tara. La intoarcere, femeia a mers direct la conducerea Consiliului Judetean, institutie care coordoneaza activitatea muzeului, pentru a-si pari seful ca i-ar fi propus sa faca sex oral chiar in masina. Chemat la raport de catre presedintele CJ, Mancas a negat totul, sustinand ca salariata are unele probleme de natura psihica. Nu se stie cat a reusit sa-si convinga superiorii, dar cert este ca, intre timp, a fost schimbat din functie. Mancas crede, la fel ca si cel care ii ocupa scaunul in prezent, ca angajatele de la muzeu l-au "lucrat", dorindu-si foarte mult ca eternul director adjunct, Viorica Zguta, sa preia conducerea muzeului. Actualul director interimar al muzeului, Laurentiu Chiriac, este acuzat de o muzeografa ca ar fi pipait-o la cheful de Mos Nicolae, dupa ce s-a imbatat. Femeia a mers tot la Consiliul Judetean, iar dupa, sustine ea, Chiriac i-ar fi lasat un biletel pe birou in care i-a transmis sec "Sa te ia dracu', curvo!".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.