IMAGINE. Fotografia lui Mutu vinde DVD-urile Fiorentinei Popular. La Florenta, Mutu este peste tot: in magazine, pe autobuze si in inimile tifosilor Stadionul Artemio Franchi se afla amplasat in Florenta, pe via Manfredo Fanti. In dreptul intrarii d
IMAGINE. Fotografia lui Mutu vinde DVD-urile Fiorentinei Popular. La Florenta, Mutu este peste tot: in magazine, pe autobuze si in inimile tifosilor Stadionul Artemio Franchi se afla amplasat in Florenta, pe via Manfredo Fanti. In dreptul intrarii de la tribuna oficiala se afla cel mai mare magazin dedicat exclusiv suporterilor Fiorentinei. Tricoul cu numarul 10, pe care il poarta Adrian Mutu, domina vitrina si stabileste recorduri. Conform angajatilor magazinului, este la aceasta ora cel mai vandut produs cu insemnele clubului. Pe locul al doilea, la mare distanta, este tricoul cu numarul 32 al lui Bobo Vieri. Figura lui Adrian Mutu o poti regasi in toate colturile frumosului oras din Toscana, pentru ca multe dintre vehiculele de transport local sunt impodobite cu insemnele clubului "viola" si fac reclama unui dvd cu momentele cele mai frumoase din istoria clubului. Evident, pe coperta acestuia este tot figura lui Mutu, categoric omul cel mai iubit de catre suporteri. In Florenta, multi spun ca Adrian l-a egalat in popularitate pe celebrul Gabriel Omar Batistuta, starul argentinian care a jucat pentru Fiorentina noua ani, intre 1991 si 2000. Oamenii ii fac cu mana pe strada, ii trimit bezele si il incurajeaza, asa cum s-a intamplat si in ziua cand paparazzii revistei Ciao! l-au urmarit pas cu pas, in timp ce mergea cu masina sotiei sale spre terenul de antrenament. Locul patru In topul golgheterilor Adi Mutu a revenit cu gol in Serie A, dupa o pauza de sapte etape de seceta. "Fenomenul" a evoluat toate cele 90 de minute in "deplasarea" de la Sampdoria Genova, scor 2-2. Atacantul "violetilor" a adus egalarea pe tabela, 1-1, in minutul 39. Adi a plecat de la limita offside-ului, Montolivo l-a gasit cu o pasa peste defensiva gazdelor, romanul executandu-l pe portarul Castellazzi, iesit in intampinare. Spre finalul primei parti a avut sansa golului secund, dar sutul sau din lovitura libera a intalnit bara portii. Cu sapte goluri, Mutu a urcat pe patru in clasamentul golgheterilor, la egalitate cu jucatori ca Del Piero, Kaka sau Totti. Ierarhia e condusa de Trezeguet, cu 12 reusite.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.