Membrii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) se intrunesc marti, de la ora 12, intr-o sedinta la Palatul Cotroceni. Printre subiectele aflate pe ordinea de zi se afla relatia cu Republica Moldova si consecintele gestului facut de regimul Voro
Membrii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) se intrunesc marti, de la ora 12, intr-o sedinta la Palatul Cotroceni. Printre subiectele aflate pe ordinea de zi se afla relatia cu Republica Moldova si consecintele gestului facut de regimul Voronin, de a expulza doi diplomati romani de la Chisinau. Presedintele Traian Basescu i-a propus premierului Tariceanu sa nu riposteze printr-o expulzare a unor diplomati moldoveni de la Bucuresti. Alte subiecte care vor fi discutate astazi sunt: folosirea in 2008 a fortelor armate romanesti in afara teritoriului Romaniei, continuarea modernizarii Armatei, un proiect de strategie de comunicare a informatiilor pentru prevenirea unei situatii sau crize de tip terorist. De asemenea, va fi prezentat un raport privind riscurile de natura terorista la adresa Romaniei si stadiul de aplicare a masurilor antiteroriste in perspectiva Summit-ului NATO de la Bucuresti, din 2008. Tot astazi se va discuta si impactul asupra Romaniei a procedurii de transfer a solicitantilor de azil intre statele UE. z

>> Relatia tensionata cu Moldova si diminuarea riscurilor teroriste sunt principalele subiecte la CSAT.

10.30 masa rotunda pe tema gestionarii deseurilor
Hotel K&K Elisabeta
Agentia Nationala pentru Deseuri Radioactive organizeaza o masa rotunda pe tema "Stadiul actual si perspectivele gospodaririi deseurilor radioactive in Romania".

11.00 congres al blocului national al revolutionarilor
Palatul Copiilor
Lucrarile Congresului Extraordinar al Blocului National al Revolutionarilor 1989 Romania.

12.00 lansare studiu CNA
Sediul CNA
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) organizeaza o conferinta de presa prilejuita de prezentarea studiului "Obiceiurile, atitudinile si satisfactia publicului radio si TV", realizat de Institutul INSOMAR.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.