Vineri, 21 decembrie, primesti

impreuna cu editia de Weekend a Cotidianului

DOZA DUBLA DE PRISON BREAK

DVD 3 - Episoadele 5 si 6

Daca, in episodul 5, Scofield se vede liber mai repede decit a planuit, in urmatorul, planul de evadare ramine in urma, iar detinutul este nevoit sa improvizeze.

Inapoi in libertate: Michael e in camera in care planul de evadare a prins contur, unde Sid ii tatueaza pe brat cuvintele „English, Fitz, Percy" (foto mic). In inchisoare, Henry Pope se afla in birou fata in fata cu doi musafiri nepoftiti, agentii Kellerman si Hale, care-i forteaza mina sa semneze un ordin de transfer pe numele lui Scofield. Cele doua scene, una din trecut, alta din prezent, deschid episodul cinci din „Prison Break", serialul adus pe DVD in exclusivitate in Romania de Cotidianul.

„English, Fitz sau Percy" si „Revolte, exercitii si Diavolul (1)" sint urmatoarele doua episoade din Colectia „Prison Break". DVD-ul 3 costa vinerea viitoare, 21 decembrie, 12,9 lei, impreuna cu ziarul Cotidianul. „English, Fitz, Percy" nu sint nici detinuti, nici gardieni. Sint numele a trei strazi din apropierea penitenciarului Fox River, tatuate pe bratul drept al lui Michael. El trebuie sa decida care dintre ele este cel mai sigur drum, odata evadati din inchisoare. In episodul cinci, planul de evadare progreseaza, tinarul inginer fiind convins ca va fi liber mai devreme decit credea. Dincolo de zidurile inchisorii, eforturile Veronicai Donovan de a face lumina in cazul lui Lincoln Burrows incep sa dea roade, insa avocata are indoieli in privinta aliatilor sai. In episodul sase insa, Michael trebuie sa improvizeze rapid ceva pentru ca planul lui stagneaza. Reuseste sa opreasca aerul conditionat din cladire, provocind astfel o adevarata revolta a detinutilor. Galagia infernala pe care o fac acestia acopera zgomotul creat de Michael Scofield in subteran, unde incearca sa sape. Gardienii isi concentreaza astfel atentia asupra problemei de baza.

Anarhia a pus stapinire pe inchisoare, iar T-Bag profita de aceste momente pentru a pune in pericol viata Sarei Tancredi, dar si pe cea a lui Lincoln Burrows, incercind astfel sa se razbune pe Scofield, poreclit deja Bibanul. Cum Michael se trezeste implicat in revolta, incercind sa-si salveze fratele si sa o scoata pe Sara din ghearele detinutilor, planul lui stagneaza din nou, ba chiar risca sa fie descoperit de gardieni. Tot acum, Sara afla ca Michael si Linc sint frati, lucru care nu numai ca o bulverseaza, dar ii ridica si o suma de intrebari si suspiciuni asupra motivului pentru care tinarul inginer constructor se afla dupa gratii. Intre timp, Kellerman angajeaza un detinut sa-l ucida pe Burrows. Suspansul este bine dozat si intretinut pe parcursul celor doua episoade, insa punctul culminant este atins abia in partea a doua a episodului „Revolte, exercitii si Diavolul".