Rezultat. Accidentul l-a lasat pe fotbalist fara permisul auto si cu dosar penal Marcos Tamandare se va deplasa la antrenamentele Rapidului cu ajutorul sotiei sau al colegilor. Jucatorului giulestean i-a fost retinut permisul de conducere in urma un
Rezultat. Accidentul l-a lasat pe fotbalist fara permisul auto si cu dosar penal Marcos Tamandare se va deplasa la antrenamentele Rapidului cu ajutorul sotiei sau al colegilor. Jucatorului giulestean i-a fost retinut permisul de conducere in urma unui accident petrecut duminica seara. In jurul orei 21.00, brazilianul se intorcea de la aeroport, de unde-si ridicase sotia. In intersectia Dorobanti cu Stefan cel Mare, fotbalistul, care se afla la volanul unei masini a clubului Rapid, a lovit o femeie care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. Spaima prin care a trecut nu l-a marcat pe Tamandare, care a transportat, imediat, victima la Spitalul de Urgenta. Acolo s-a stabilit ca pietonul a suferit niste rani usoare in zona bazinului. Oficialii Rapidului care au comentat acest incident au mentionat ca jucatorul nu era baut, vizibilitatea scazuta datorata ninsorii fiind cauza acestui eveniment. In urmatoarea perioada, Tamandare va avea de tras de pe urma accidentului, politia intocmindu-i dosar penal pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.