Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a ramas fara carnet de conducere. Ministrul a fost implicat duminica intr-un accident de circulatie, dar s-a prezentat abia luni seara la Politie. Pentru ca a plecat de la locul accidentului si nu a venit la
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a ramas fara carnet de conducere. Ministrul a fost implicat duminica intr-un accident de circulatie, dar s-a prezentat abia luni seara la Politie. Pentru ca a plecat de la locul accidentului si nu a venit la Politiei decat dupa aproape 30 de ore, Orban a ramas fara permis, transmite Realitatea TV.

"Au trecut mai mult de 24 de ore si din aceasta cauza i-a fost retinut permisul de conducere de catre ofiterul care instrumenteaza cazul, conform declaratiilor facute de domnul Orban, care a precizat ca accidentul s-a produs ieri in jurul orei 14 pe soseaua Cotroceni in urma caruia nu s-au inregistrat victime, ci doar pagube materiale", a declarat Marian Motoc, comisar-sef BPR.

Potrivit ziarului Cotidianul, ministrul Transporturilor a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un autoturism care se afla pe marginea drumului. Martori citati au declarat ca in accident ar fi fost acrosata si o femeie care se afla pe trotuar. Ministrul ar fi plecat apoi cu victima de la locul accidentului. Informatia nu a fost insa confirmata, iar politistii au inceput o ancheta.

Ministrul Transporturilor Ludovic Orban nu a putut fi contactat pana la aceasta ora pentru a face precizari privind accidentul in care a fost implicat.

Ludovic Orban nu este la primul sau accident rutier.

In octombrie 2003, actualul ministru al Transporturilor s-a rasturnat cu masina intr-un sant, in comuna constanteana Poarta Alba. Se pare ca accidentul s-a produs din cauza exploziei unui pneu.

Trei ani mai tarziu, in aprilie 2006, masina condusa de Orban a fost lovita de un tramvai, in Bucuresti. Politistii au stabilit ca accidentul nu s-a produs din vina lui Orban, pe atunci viceprimar al Capitalei.

Anul acesta, in luna martie, Ludovic Orban a avariat usor trei autoturisme parcate in fata prefecturii Capitalei. Orban ar fi comis accidentul pentru ca vorbea la telefonul mobil in timp ce incerca sa parcheze masina.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.