Fostul ministru de interne Ioan Rus si-a anuntat luni demisia din functia de presedinte al Organizatiei Cluj a PSD. Decizia lui Rus a fost motivata de escaladarea problemelor cu care se confrunta PSD la nivel local in ultima perioada. Rus va ramane i
Fostul ministru de interne Ioan Rus si-a anuntat luni demisia din functia de presedinte al Organizatiei Cluj a PSD. Decizia lui Rus a fost motivata de escaladarea problemelor cu care se confrunta PSD la nivel local in ultima perioada. Rus va ramane in continuare vicepresedinte al partidului la nivel central si urmeaza sa isi indeplineasca atributiile pe care le are la Organizatia Cluj pana la alegerea noii conduceri. In comunicatul remis redactiei se precizeaza ca deputatul Vasile Soporan va indeplini functia de presedinte interimar al organizatiei, pana la convocarea conferintei pentru alegerea viitorului presedinte al PSD Cluj.
In replica, presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca a incercat sa il descurajeze pe Ioan Rus in luarea deciziei de a demisiona de la conducerea filialei judetene Cluj, exprimandu-si convingerea ca nu se impunea o astfel de masura.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.