>> In Europa au mai ramas doar opt echipe de club neinvinse.
>> CFR Cluj - avans de opt puncte fata de Rapid, Unirea Urziceni si Steaua dupa infrangerea de la Timisoara.

Marian Aliuta a marcat un gol senzational in finalul meciului CF
>> In Europa au mai ramas doar opt echipe de club neinvinse.
>> CFR Cluj - avans de opt puncte fata de Rapid, Unirea Urziceni si Steaua dupa infrangerea de la Timisoara.

Marian Aliuta a marcat un gol senzational in finalul meciului CFR Cluj - Poli Timisoara (1-0), ultimul din etapa a 19-a a Ligii I la fotbal, si a relansat lupta pentru titlu. In acest moment CFR Cluj a ramas cu 46 de puncte, fiind urmata de un trio format din Rapid, Unirea Urziceni si Steaua, toate cu 38 de puncte, despartite de golaveraj. De remarcat faptul ca diferenta fata de Rapid s-ar micsora in cazul in care giulestenii vor face egal sau vor invinge la Piatra Neamt, maine, pe Ceahlaul, in ultimul meci al anului, o restanta dintr-o etapa ce a avut loc in septembrie.

Uhrin: "Am schimbat, am dat gol si am castigat"
Antrenorul echipei Poli Timisoara, Dusan Uhrin jr., s-a felicitat pentru decizia de a-l trimite in teren pe Marian Aliuta in finalul meciului cu CFR Cluj, in care acesta a marcat golul victoriei, si considera ca victoria a fost una norocoasa. "In repriza a doua am fost mai activi si am avut noroc ca Aliuta a nimerit spatiul portii. Am schimbat, am dat gol si am castigat. A fost un meci greu, Clujul are atacanti buni. Am facut astazi multe lucruri bune din punct de vedere tactic si am stricat multe actiuni ale Clujului pe partea stanga. Am fost mai concentrati", a spus Uhrin. Tehnicianul ceh a explicat ca folosirea lui Srdjan Luchin pe postul de fundas dreapta nu a fost o decizie de moment. "Pe Luchin l-am mai incercat fundas dreapta si la antrenamente si sunt multumit de toata apararea. Avem o singura problema, ca nu castigam in deplasare, pentru ca nu avem o echipa stabila, ne lipsesc de fiecare data cate doi, trei titulari", a precizat Uhrin, care a adaugat ca portarul Marius Popa a fost inlocuit la pauza meciului cu CFR cu Pantilimon din cauza ca a suferit o entorsa.

Andone: "Am primit o palma, sunt foarte suparat pe echipa"
La randul sau, antrenorul Ioan Andone a declarat ca este "foarte suparat" pe jucatorii de la CFR Cluj dupa esecul din meciul de la Timisoara, pe care l-a caracterizat ca fiind "o palma" primita, din cauza ca adversarul a fost tratat cu lejeritate. Andone a mentionat ca este deranjat de faptul ca jucatorii sai nu au respectat indicatiile pe care le-a trasat in legatura cu Marian Aliuta. "Sunt foarte suparat pe echipa, cu toate ca ii felicit pe jucatori pentru parcursul bun pe care l-au avut anul acesta. Am primit o palma astazi si ma deranjeaza, pentru ca le-am atras atentia referitor la Aliuta, pe care l-am dat titular. Dar ei se multumeau probabil cu un egal. Meciul l-am pierdut in prima repriza pentru ca nu i-am tratat ca lumea", a spus Andone. Tehnicianul formatiei clujene sustine ca meciul de la Timisoara arata ca jucatorii sai mai au multe de invatat. "Am vrut sa ne luam revansa, dar nu am putut. E un meci greu de analizat. Faza de atac prea larga, ne-am creat multe ocazii, dar nu am avut determinare si caracter sa le finalizam. Consider ca mai avem multe de invatat. Avem multe ocazii, dar mai trebuie s-o dam si in poarta", a punctat Andone.

Felicitari de la Steaua
Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat, luni, ca Marian Aliuta a inscris in meciul cu CFR Cluj un gol care a relansat campionatul si a aratat ca "n-a uitat ca e stelist". "De aseara (n.r. - duminica) ma tot gandesc la un mesaj pentru Aliuta, probabil n-a uitat ca e stelist. Pe langa faptul ca a dat un gol frumos, a relansat campionatul. Chiar daca n-a jucat foarte mult la Timisoara, a marcat cand a trebuit. Mesajul meu e sa-l tina Dumnezeu sanatos si sa aiba sarbatori fericite!", a spus Argaseala. >> Opt echipe europene nu au inregistrat nici o infrangere in acest sezon, Beitar Ierusalim, TSKA Sofia, Internazionale Milano, Standard Liege, Wisla Cracovia, FC Porto, Partizan Belgrad si Steaua Rosie Belgrad. Liderul Ligii I, CFR Cluj, s-a aflat printre echipele neinvinse din Europa pana duminica seara, cand a suferit prima infrangere in campionat, scor 1-0 cu Poli Timisoara.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.