Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan , a anuntat noua achizitie: argentinianul Diego Alejandro Ruiz Scheuschener, de la formatia chiliana Huachipato. "Este un varf puternic, in genul lui Fabbiani, doar ca putin mai abil decat el. Acesta est
Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan , a anuntat noua achizitie: argentinianul Diego Alejandro Ruiz Scheuschener, de la formatia chiliana Huachipato. "Este un varf puternic, in genul lui Fabbiani, doar ca putin mai abil decat el. Acesta este inceputul campaniei de transferuri", a anuntat Muresan. Argentinianul nu este la prima incercare in Romania. In 2003, el a dat probe de joc la Universitatea Craiova, dar nu a fost oprit in lot de catre antrenorul de atunci, Sorin Cartu. Pentru achizitia sa nu va achitata nicio suma, fotbalistul fiind liber de contract de la inceputul anului 2008.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.