Fundasul echipei Rapid Bucuresti, brazilianul Marcos Tamandare, a ramas fara permisul de conducere si este cercetat penal dupa ce a accidentat usor o tanara de 23 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc duminica, in
Fundasul echipei Rapid Bucuresti, brazilianul Marcos Tamandare, a ramas fara permisul de conducere si este cercetat penal dupa ce a accidentat usor o tanara de 23 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc duminica, in jurul orei 21.00, la intersectia bulevardului Stefan cel Mare cu bulevardul Iancu de Hunedoara. La un moment dat, fotbalistul, aflat la volanul unui Ford cu numarul de inmatriculare B 31 TMM, a virat dreapta si nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni, lovind-o pe Cristina Mihailescu, de 23 de ani, care traversa regulamentar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.