Femeile cu picioare scurte prezinta probabilitatti mai mari de a suferi de boli ale ficatului, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii britanici, publicat in Journal of Epidemiology and Community Health, informeaza Reuters. Cercetatorii de la
Femeile cu picioare scurte prezinta probabilitatti mai mari de a suferi de boli ale ficatului, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii britanici, publicat in Journal of Epidemiology and Community Health, informeaza Reuters. Cercetatorii de la Universitatea din Bristol sunt de parere ca ambele aspecte, picioarele scurte si bolile hepatice, sunt un rezultat al dietei alimentare, precum si al altor factori din primii ani de viata. Studiul, la care au participat 3.600 de femei, cu varste cuprinse intre 60 si 79 de ani, a scos la iveala faptul ca probabilitatile ca reprezentantele sexului frumos sa sufere de boli hepatice sunt invers proportionale cu lungimea picioarelor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.