La 19 ianuarie 2008, de la ora 19:00, in Pavilionul 18 din cadrul complexului Romexpo va avea loc concertul celebrei formatii britanice Paradise Lost, cu Negura Bunget, special guest, in deschidere.

Grupul timisorean Negura Bunget, invita
La 19 ianuarie 2008, de la ora 19:00, in Pavilionul 18 din cadrul complexului Romexpo va avea loc concertul celebrei formatii britanice Paradise Lost, cu Negura Bunget, special guest, in deschidere.

Grupul timisorean Negura Bunget, invitat in concertul Paradise Lost de la Romexpo, va profita de aparitia lor in deschiderea britanicilor pentru a-si filma show-ul, pentru un viitor DVD. Pentru asta trupa va pregati un concert de aproximativ 90 de minute, in care va prezenta piese de pe fiecare album Negura Bunget, unele in variante special reorchestrate, cu participarea unui cor si a inca unui invitat, la chitara acustica.


CRITICI ELOGIOASE. Negura Bunget a inregistrat pana acum sase discuri: Zarnindu-sa - 1997 (Bestial Records/Breath of Night Records), Sala molksa - 1998 (Bestial Records), Maiastru sfetnic - 1999 (Bestial Records), a€™N crugu bradului - 2003 (Aural Music), Inarborat Kosmos - 2005 (Aural Music), Om - 2006 (Aural Music). Cel mai recent album, Om, a primit critici elogioase in presa internationala, fiind notat cu 10/10 in Rock Hard Magazine (Germania), 14/14 in Legacy Magazine (Germania), 9/10 in  Terrorizer Magazine (Marea Britanie), 5/6 in Zero Tolerance Magazine (Marea Britanie), 10/10 pe Nocturnal Hall (Germania), 5/5 pe www.BloodDawn.de, 10/10 pe www.metal.de etc. Detalii despre Negura Bunget se pot gasi la www.negurabunget.com si www.myspace.com/negurabunget.


IMPORTANT. Bilete la pretul de 55 de lei se mai pot cumpara doar pana la sfarsitul lunii decembrie, din magazinele Diverta, reteaua Bilet.ro, magazinul Muzica, librariile Carturesti, Sala Palatului si de la www.bilet.ro, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro. De la 1 ianuarie 2008 pretul biletelor va deveni 70 de lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.