Ca in fiecare an, prima zapada i-a prins pe nepregatite pe edilii de sector. Dupa ninsoarea de duminica, un nou razboi s-a iscat intre Primaria Generala a Capitalei si Primaria sectorului 1, pentru ca cea din urma nu a iesit la timp sa deszapezeasca
Ca in fiecare an, prima zapada i-a prins pe nepregatite pe edilii de sector. Dupa ninsoarea de duminica, un nou razboi s-a iscat intre Primaria Generala a Capitalei si Primaria sectorului 1, pentru ca cea din urma nu a iesit la timp sa deszapezeasca strazile. „Este treaba lor, a primariilor de sector. Eu mi-am facut datoria de a-i anunta. Mai nou, primariile de sector sunt independente. Am avut probleme cu un singur sector, mai exact cu sectorul 1, care a iesit foarte tarziu la deszapezit. De ce? Probabil ca nu au vrut. In celelalte sectoare, masinile, in numar de 80, au fost pe teren de la ora 14.00 pana la ora 23.00. Asta in prima faza. Din cauza frigului, strazile s-au transformat in adevarate patinoare si am mai scos inca o data masinile pe teren, dupa ora 3.00 dimineata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.