Modestie. Actrita nu a avut pretentii financiare de la Murfatlar pentru a deveni imaginea produselor lor Actrita Draga Olteanu Matei a fost pentru o buna bucata de timp imaginea vinurilor Murfatlar, fara sa primeasca niciun fel de onorariu pentru ac
Modestie. Actrita nu a avut pretentii financiare de la Murfatlar pentru a deveni imaginea produselor lor Actrita Draga Olteanu Matei a fost pentru o buna bucata de timp imaginea vinurilor Murfatlar, fara sa primeasca niciun fel de onorariu pentru aceasta reprezentare. Artista a marturisit ca a fost contactata de oficialii firmei care i-au propus acesta asociere, iar ea a acceptat bucuroasa si fara sa pretinda vreo remuneratie. Modesta, actrita a spus ca nu s-a gandit sa ceara vreun ban, insa a mentionat ca reprezentantii firmei "au fost draguti cu ea, avand grija sa nu-i lipseasca de pe masa de Sarbatori si in vacantele pe Litoral cateva sticle de vin din mai multe sortimente". Faptul ca Draga Olteanu Matei si-a cedat gratis imaginea nu este o intamplare, ci mai degraba un stil. Cea care a intruchipat-o, probabil, cel mai bine pe Coana Chirita si-a mai "donat" imaginea si unei carti de bucate, lucru pe care insa, il regreta acum. Contactata de doi tineri care voiau sa scoata pe piata o carte cu retete culinare cu imaginea ei pe coperta, actrita a acceptat imediat, fara sa vrea sa vada produsul finit. Mare greseala, sustine artista, intrucat cartea respectiva a aparut pe piata cu o multime de greseli gramaticale, ceea ce a nemultumit-o profund.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.